kika

10 decorațiuni super simpatice pentru sărbători

Iubesc Crăciunul! Iubesc decorațiunile de sărbători! Iubesc luminițele și atmosfera de sărbătoare din oraș! Iubesc tot ce ține de sărbătorile de iarnă și de spiritul festiv de la sfârșit de an.

An de an, îmi place să am cel puțin o decorațiune nouă în brad sau în casă, îmi place să ascult colinde în timp ce mănânc mandarine și beau ciocolată caldă cu scorțișoară, în așteptarea Moșului, în seara de Ajun.

Dacă vrei puțină inspirație festivă pentru căsuța ta sau nu știi ce să duci cadou dacă mergi în vizită de sărbători, am găsit 10 decorațiuni tare simpatice pe care m-am gândit să ți le arăt.

 

Toate cele 10 decorațiuni le găsești la kika, care a pregătit 5 colecții de decorațiuni feerice, pentru un Crăciun magic: Steluțe de scorțișoarăMiresme de portocalăFulgi de cocos, Batoane de vanilie și Bomboane cu rom.

Cele 5 colecții festive de la kika cuprind, pe lângă decorațiunile specifice sărbătorilor, și elemente de decor și accesorii din categorii complementare, menite să aducă spațiului aerul feeric al sărbătorilor prin combinarea elementelor de sezon cu produse clasice. De la pernuțe decorative, lumânări și sfeșnice, până la fețe de masă sau veselă, kika oferă soluții și idei la îndemână pentru un cadru magic. Le găsești pe toate pe pagina de Facebook facebook-kika RO sau pe kika.ro.

Let the Christmas begin!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.