10 idei de cadouri pe care (ți) le poți oferi de Paște

Pe lângă toate pregătirile culinare de Paște, eu cred că trebuie să ne facem timp și pentru noi, pentru sufletul și corpul nostru. Și de ce nu, să ne oferim un mic răsfăț care să ne ajute să întâmpinăm această sărbătoare cu zâmbetul pe buze.

Îmi doream de mult timp să scriu despre colecția de haine, accesorii și bijuterii pe care Andreea Raicu împreună cu echipa ei, le creează și le oferă femeilor pentru a le aminti de feminitatea și frumusețea lor.

Mie asta îmi inspiră, atât Andreea, cât și hainele care îi poartă semnătura: feminitate, eleganță, frumusețe și mai ales, stil. Și pentru că stilul se definește prin piese clasice și de bună calitate, eu cred că merită să investim mai mult într-o piesă vestimentară de calitate, pe care să o încadrăm în mai multe ținute, decât în lucruri care se degradează după câteva spălări.

Am făcut un TOP 10 cu idei de cadouri pe care le poți oferi de Paște, ție sau femeilor dragi din viața ta. Sunt acele piese clasice, care trebuie să se regăsească în fiecare garderobă, fiindcă ne pot salva din multe „situații de criză” înainte de un eveniment sau o ieșire în oraș.

Pantalonii de piele – Sunt pantaloni skinny din piele ecologică, pe care îi poți purta atât la birou, cât și la un eveniment sau seara, la un party. Sunt disponibili în 5 culori și îi găsești AICI.

Paște

Tricoul casual din piele – Un tricou simplu și sexy din piele eco, pe care îl poți purta la blugi, la pantaloni de piele sau la fuste. E disponibil pe negru și pe alb și îl găsești AICI.

Paște

Rochia roșie – Rochia elegantă roșie chiar nu trebuie să ne lipsească din garderobă, iar aceasta este specială datorită formei în A și croiului clasic cu buzunare, care te ajută să te simți elegantă și confident în orice moment al zilei. O găsești AICI.

Paște

Tricoul cu mesaj 100% bumbac organic – Pe lângă croiurile deosebite pe care le au hainele Andreei, sunt de lăudat și materialele din care acestea sunt făcute, iar colecția de tricouri 100% bumbac organic chiar e un must. Dintre toate modelele cu mesaje, mie mi-a plăcut „All I need is yoga and lipstick” pe care îl găsești AICI.

PașteRochia din catifea – Pentru o ținută elegantă de seară, cu această rochie din catifea nu ai cum să dai greș! E disponibilă în 5 culori și o găsești AICI.

Hanorac gri 100% bumbac organic – La fel ca și tricoul despre care îți povesteam mai sus, hanoracul 100% bumbac organic îl poți purta atât în timpul liber, atunci când alergi în parc sau chiar la birou. Dintre toate modelele cu mesaje, mie mi-a plăcut „Run more, complain less” pe care îl găsești AICI.

Salopeta neagră – It’s so sexy! E perfectă atât pentru evenimente, cât si pentru cocktailuri, petreceri pe plajă sau o ieșire în club. Totul depinde de tine și de atitudinea cu care o porți. Salopeta o găsești AICI.

PașteBrățara din argint „I am enough” – colecția de bijuterii Always Remember este cu totul specială, datorită mesajelor inspiraționale care se regăsesc pe brățări. Eu m-am regăsit în mesajul de pe brățara „I am enough”, pe care o găsești AICI.

Paște

Agenda Trăiește frumos 2017 – Nu puteam să omit agenda Trăiește frumos, un organizator excelent atât pentru zilele aglomerate de la birou, cât și pentru momentele care sunt numai ale tale și pe care trebuie să ți le acorzi zilnic. Agenda o găsești AICI.

Paște

Carcasa din silicon „Disconnect to reconnect” – Carcasa este unul dintre cele mai noi produse apărute pe shop-ul Andreei și face parte dintr-o colecție de carcase de telefon cu mesaj, menite să-ți amintească că uneori, e bine să renunți la tehnologie și să fii prezent în ceea ce ai de făcut în acel moment. Carcasele cu mesaj sunt disponibile pe alb și pe negru, pentru mai multe modele de telefon, atât iPhone, cât și Samsung. Mie mi-a plăcut acest model, pe care îl găsești AICI.

Paște

Toate aceste produse minunate le găsești pe shop.andreearaicu.roDacă vrei să vezi și să probezi hainele, poți merge la Showroom Shop Andreea RaicuDe asemenea, colecția Andreea Raicu este disponibiă și în magazinele Molecule F din Promenada Mall și Victoria 46 din Băneasa Shopping City.

Credit foto