10 ținute de la Globurile de Aur care m-au inspirat prin eleganță și simplitate

Aseară a avut loc la Beverly Hills festivitatea de decernare a premiilor cinematografice Globurile de Aurun eveniment urmărit în peste 167 de țări. Este în TOP 3 cele mai așteptate și vizionate festivaluri din lume, alături de Premiile Oscar și Premiile Grammy. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 74, prima ediție având loc în 1944.

Invitații au purtat ținute cu totul aparte, atât actrițele, cât și actorii, regizorii sau producătorii au surprins prin eleganță, simplitate și bun gust, ca în fiecare an, de altfel.

Curioasă din fire, am admirat toate ținutele etalate pe covorul roșu și am ales 10 ținute care mi-au plăcut cel mai mult și care m-au inspirat.

După cum îți spuneam, topul de mai sus este alcătuit din ținutele mele preferate, însă vreau să îți arăt și un Top 5 Best Dressed alcătuit în mod profesionist de cei de la US Weekly.

Neapărat vreau să amintesc și de minunata Meryl Streep, care a luat premiul Cecil B. DeMille Award, o recunoaștere pentru o carieră cinematografică remarcabilă, fiind considerată „the finest actress” din generația ei. La Globurile de Aur, Meryl Streep a avut de-a lungul timpului 30 de nominalizări și 8 premii.

Atât lista nominalizărilor, cât și lista câștigătorilor din acest an o găsești pe goldenglobes.com.

Sursă foto: 1, 2, 3, 4, 5