Cum poți ajuta cei 11 sportivi români care concurează anul acesta la Jocurile Paralimpice de la Rio

Poate din pricina grijilor de zi cu zi sau a monotoniei, tindem să închidem ochii în fața lucrurilor care contează cu adevărat.

Ei bine, vreau să îți reamintesc că se apropie Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, unde vor fi prezenți 11 sportivi români cu dizabilități care au nevoie de susținerea noastră.

După cum știi, la Jocurile Paralimpice participă oameni puternici și ambițioși, care în ciuda faptului că trăiesc zi de zi luptând cu o afecțiune, au puterea de a munci și de a face performanță în diferite sporturi.

Un motiv de mândrie pentru noi este că în această ediție reușesc să participe un număr atât de mare de sportivi români, având în vedere că în ediția anterioară de la Londra au fost prezenți doar 5.

Tocmai pentru a susține acești sportivi, în perioada iulie – septembrie, Olympus direcționează Comitetului Național Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă de lapte de consum Olympus (1,5% și 3,5% grăsime) cumpărată.

Un gest foarte valoros din partea unui brand, Olympus, unul dintre cei mai mari producători de pe piața locală de lactate, ce susține pentru a doua oară consecutiv echipa paralimpică română la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro.

Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro au loc în perioada 7 – 18 septembrie 2016, iar România este reprezentată în cea mai numeroasă formulă de sportivi paralimpici din toate timpurile. 

Prin direcționarea celor 50 de bani din vânzarea laptelui, Olympus continuă campania „Susținem adevărații învingători”, lansată în anul 2013, cu scopul de a le oferi sportivilor cu dizabilități o expunere care să le asigure un nivel de notorietate crescut, comparabil cu cel al sportivilor fără dizabilități.

Pe lângă sporturile deja consacrate pentru echipa paralimpică, precum ciclism, înot, tenis de masă și atletism, la ediția din acest an sportivii români s-au calificat și la alte categorii: judo pentru nevăzători și para-caiac.

Hai să „Susținem adevărații învingători”

Dă și tu vestea mai departe și ajută la susținerea echipei de sportivi români la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. 

 #sustinemadevaratiiinvingatori