Ia-ți bilet la About Us, primul show din România care face un manifest din line-up-ul său

Așa cum scriam și pe Facebook zilele trecute sunt foarte bucuroasă să fiu ambasadoarea unui eveniment cu totul special, concertul About Us, care are loc pe 21 septembrie, de la ora 18:00 la Arenele Romane.

Va fi un concert extrem de emoționant, fiindcă About Us este primul show din România care face un manifest din line-up-ul său, militând pentru egalitatea de șanse. Asta pentru că în România, ca de altfel și la nivel internațional, femeilor li se dau foarte puține șanse în marile spectacole rock. Astfel, organizatorii au ales să o invite în line-up pe Irina Rimes, alături de Vama și Robin & The Backstabbers.

Îmi place foarte mult vocea Irinei și sunt sigură că va face un show incredibil alături de băieții de la Vama Veche și Robin & The Backstabbers, așa că merită pe deplin să-ți iei bilet. Cele trei trupe își vor cânta cu sinceritate și multă emoție piesele, în care vor povesti despre ei și despre relația lor cu publicul, fiindcă “About us” e despre vibe-ul pe care ți-l oferă muzica oricând o asculți și despre a-ți aminti să te simți mereu bine în pielea ta. Fiecare va vorbi despre intimidate, dragoste, curaj, despre a fi tu însuți și a nu respecta normele societății.

Ca sprijin pentru acest concert, dar și ca să rămână amintire, organizatorii evenimentului lansează primul ebook dedicat unui concert în care 100 de femei (celebre sau nu) fac mărturisiri emoționante despre ele. Abia aștept lansarea ebook-ului, sunt foarte nerăbdătoare să descopăr cele 100 de femei care și-au împărtășit gândurile acolo.

Dar până vom putea citi primul ebook inspirat de un show, pregătește-te pentru un spectacol despre intimitate, despre a te simți bine în pielea ta, despre confortul pe care-l găsești în muzică și despre o lume cool, smart, a oamenilor pe care-i recunoști dintr-o privire că seamănă cu tine.

Pe scurt, About Us – Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes, Arenele Romane, 21 septembrie, începând cu ora 18.00. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și online, pe iabilet.ro.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.