De ce lucruri avem nevoie acasă pentru o toamnă cozy?

Eu vara nu prea stau pe acasă, încerc să-mi petrec mai tot timpul liber în excursii, hainele îmi sunt în bagaje mai mereu, deci focusul pe lucruri pentru casă nu prea există.

În schimb, toamna încep să mă organizez puțin și îmi dau seama că îmi lipsesc câteva lucruri elementare, pentru puținul timp pe care-l petrec acasă.

Spre exemplu, primul gând la început de toamnă a fost că am nevoie de o pătură pufoasă. Să fie nici prea groasă, nici prea subțire, dar neapărat suficient de mare cât să mă pot cuibări în voie (poate și pentru că e mijloc de octombrie, iar la noi în bloc încă nu au dat drumul la căldură!).

Prin urmare, într-o sâmbătă am mers în căutarea păturii mult visate. Nu am găsit-o pe cea care să respecte toate criteriile mele pretențioase de mai sus, așa că m-am conformat cu una mai micuță, dar făcută dintr-un material tare fain. Bineînțeles că în timp ce căutam păturica, mi-am dat seama că ar mai fi lucruri de care am nevoie acasă, așa că am început să fac o (mică) listă.

Bun, cu pătura s-a rezolvat, ce altceva mi-ar mai trebui pentru acasă? Păi mai am nevoie de câteva borcănele cu închidere ermetică pentru depozitarea nucilor, semințelor și fructelor confiate, dar și pentru prepararea budincii de chia pentru micul dejun (o prepar de seara direct în borcan și o iau a doua zi la birou, dar o să-ți povestesc într-un articol viitor câteva secrete pentru o super budincă de chia).

Pe lângă păturică și borcănele, vreau să iau o măsuță nouă în  living, câteva accesorii pentru baie, poate și un dulăpior cu sertare pentru cosmetice. De fapt, cu cât mă gândesc mai mult, cu atât îmi dau seama cât de lungă ar putea fi lista! :))

Pentru că uneori e bine să aștepți puțin dacă vezi că lucrurile nu se întamplă exact atunci când îți dorești tu, ieri am primit de la Praktiker păturica mea super moale, pufoasă și suficient de mare pentru cuibărit. Yeeei! Mulțumesc frumos, Praktiker!

Așadar, dacă nu te-ai gândit încă ce lucuri ți-ar trebui pentru acasă toamna aceasta, să știi că Praktiker tocmai a lansat un nou catalog, numit chiar „Decorațiuni și Amenajări”.

Găsești catalogul pe site-ul www.praktiker.ro, în aplicaţia mobilă Catalog Praktiker România (disponibilă pe Google Play şi Appstore) şi bineînțeles, în magazinele Praktiker din țară.

Apropo, știai că în România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%? Mi se pare foarte tare!

Bun, acum că am stabilit cum e cu lucrurile mărunte, care ne fac viața mai frumoasă acasă, o să revin curând cu un articol despre produsele cosmetice care ne ajută să îngrijim pielea în prag de sezon rece.