Hai să ajutăm animalele din adăposturi

Toți avem un animal preferat pe care ne-am dori să-l avem acasă, nu-i așa?

Vreau să împărtășesc cu tine o veste extraordinar de frumoasă! În perioada 10 septembrie – 4 noiembrie 2017 se desfășoară campania de conștientizare „Ajută animalele din adăposturi”, organizată de MARS România.

Campania își propune să ofere un răspuns concret unor probleme reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi și numărul tot mai scăzut al adopțiilor de animale din adăposturi. Astfel, Mars își continuă misiunea, încă din anul 2011, de a contribui la adopția și donatia pentru animalele fără stăpâni din adăposturile din România.

Astfel, Pedigree şi Whiskas, în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, vor derula proiectul în perioada 10 septembrie – 4 noiembrie 2017, propunându-și ca anul acesta să doneze până la 190,000 de portii de mâncare animalelor fără stăpân.

Cum poți să ajuți tu?

Cumpărând orice produs PEDIGREE, WHISKAS, Cesar, Sheba sau Dreamies, fiecare iubitor de animale poate contribui la o viață mai bună a animalelor fără stăpân. Astfel, MARS va oferi animalelor din adăposturi hrana echivalentă a 2% din volumul vânzărilor din perioada campaniei, însemnând până la 190.000 de porții de mâncare.

Chiar dacă nu ai un animăluț acasă, poți să cumperi mâncarea și să o donezi unui animal de pe stradă. Eu așa voi face!

Ca statistici, să știi că în perioada 2011-2016 au fost donate de la 80.000 la 170.000 de porții de hrană. Iar în 2016 au fost donate 45 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 170.000 de porţii de mâncare pentru aproape 10.000 de căţei şi pisici aflați în 24 adăposturi din România.

Eveniment de adopție animale, pe 7 octombrie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, MARS sărbătorește grija pentru animale cu ocazia unui eveniment dedicat acestora, care va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, în București. Evenimentul va reuni iubitorii de animale de pretutindeni și va găzdui două activități principale: adopția de animale și donația pentru animale, cu sprijinul Asociației GIA.