Prin campania Beauty of Giving ajuți copiii cu boli incurabile fără efort în plus

Beauty of Giving pentru mine înseamnă bucuria de a dărui, de a ajuta, de a înfrumuseța viața celor din jur. Iubesc copiii și îmi place să petrec timp cu ei, să învăț de la ei și mai presus de toate, să îi ajut, cu orice pot, ori de câte ori am ocazia.

Din păcate, sunt mulți copii cu probleme de sănătate, care au nevoie de ajutorul nostru, iar noi îi putem susține mai mult decât credem, prin nenumărate forme.

Este îngrijorător faptul că în prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie în fiecare de îngrijire paliativă în țara noastră, însă doar 8% dintre aceștia o și primesc, conform estimărilor HOSPICE Casa Speranței.

Iar în cazul copiilor, se estimează că doar 10% dintre cei 5.000 de copii care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă  primesc servicii de îngrijire paliativă.

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală.

Mă bucur foarte mult atunci când aflu că brandurile vin în ajutorul copiilor cu probleme de sănătate, cum sunt cei de la Douglas România, care organizează din nou campania anuală de de strângere de fonduri, pentru amenajarea primului centru socio-medical de îngrijire paliativă destinat copiilor și familiilor acestora, de la Adunații Copăceni.

Campania se numește Beauty of Giving și începe pe 25 noiembrie 2016. Cum poți ajuta și tu? Pentru fiecare trusă de machiaj Douglas Bubble Palette achiziționată din rețeaua de magazine și online, în perioada 25 noiembrie – 24 decembrie 2016, Douglas se angajează să ofere 10 lei Fundației HOSPICE, despre care poți citi mai multe aici.

Dacă vrei să îți cumperi o trusă de machiaj Douglas Bubble Palette sau să faci una cadou, e foarte fain că poți poți face și o faptă bună, știind că o parte din bani merg către copiii cu probleme de sanătate.

Beauty of Giving