Cum te ajută pe tine, ca blogger, tabăra #BizSmsCamp

Ce este #BizSmsCamp? 

Tabăra #BizSmsCamp este organizată de către revista Biz și are loc de două ori pe an: vara (Social Media Summer Camp) și iarna (Social Media Snow Camp). Acolo se reunesc specialiști în comunicare, mai precis oameni din agenții, companii și bloggeri, care timp de 4 zile participă împreună la conferințe, debate-uri, traininguri, activări, sesiuni de networking și petreceri.

De ce mă reîntorc eu în tabără?

Până acum am participat la 3 din cele 12 ediții ale taberei și mă reîntorc de fiecare dată fiindcă acolo este locul unde mereu am curajul să ies din zona de confort. În mediul acela, alături de oamenii aceia, am crescut ca blogger și mi-am stabilit obiectivele și visurile pentru proiectul meu profesional de suflet, irinamanole.ro.

#BizSmsCamp 1: La prima tabără am încercat să mă integrez cât pot eu de bine în comunitate, am cunoscut aproape toți oamenii prezenți în tabără, mi-am notat informațiile de la conferințe și le-am aplicat apoi pe blog, dar mai ales, mi-am făcut foarte mulți prieteni.

#BizSmsCamp 2: La a doua tabără, cunoșteam deja o parte dintre participanți, am mers acolo mult mai pregătită, cu o listă clară de obiective, cu o dorință mult mai mare de a asimila informațiile de la conferințe și am avut surpriza să fac 2 lucruri pentru prima dată în viață: am participat la primul debate și mi-am susținut punctul de vedere în fața unui public. Am plecat de acolo mult mai încrezătoare în forțele proprii.

#BizSmsCamp 3: La a treia tabără, am mers mult mai relaxată, știam că merg acolo să îi cunosc pe cei care vin pentru prima dată, să fiu atentă la conferințe, să mă împrietenesc cu oamenii și să îmi promovez blogul cât pot eu de bine. Surpriza a fost că și de data aceasta am avut ocazia să ies din zona de confort. Am participat la al doilea debate din viața mea, mi-am luat din nou inima-n dinți și am vorbit în fața unui public. M-am simțit foarte mândră de mine fiindcă prezentarea mea a ieșit exact așa cum îmi doream.

Ți-am povestit evoluția mea în urma celor 3 tabere ca să îți dai seama câte lucruri frumoase ți se întâmplă acolo dacă ai curajul ieși din zona de confort, să te afirmi și mai ales, să vorbești cu oamenii, să te împrietenești cu ei. Vei simți că faci parte dintr-o comunitate, o familie unită și frumoasă, formată din oameni profesioniști, de la care ai foarte multe de învățat.

#BizSmsCamp

Momentul Brief-urilor la #BizSmsCamp

Cum te ajută pe tine, ca blogger, tabăra #BizSmsCamp?

Tabăra de Social Media, adică #BizSmsCamp, este cea mai bună investiție pe care tu, ca blogger, o poți face pentru proiectul tău (după investițiile tehnice, domeniu, hosting etc).

Ca în orice proiect, dacă nu investești, nu câștigi. În comunitatea social media, vei cunoaște oamenii potriviți și vei avea parte de experiențele potrivite, doar dacă vii în #BizSmsCamp. Aici sunt acei oameni alături de la care îți dorești să înveți, care îți arată că omenia e mai presus de situația materială și care știu să fie serioși și profesioniști ziua la conferințe, dar și sufletul petrecerii seara.

Alături de ei ai ocazia să participi la activări ale brandurilor prezente în tabără, la sesiunea de brief-uri, unde vei vedea cum se construiesc campaniile de succes în online, poți participa la debate-uri, unde împreună cu echipa ta, susții cauza în care tu crezi și vei fi prezent la multe conferințe interesante, ținute de oameni cu un bagaj de cunoștințe foarte mare.

Când e următoarea tabără #BizSmsCamp?

Social Media Summer Camp va avea loc în perioada 6-9 iulie 2017, tot la Pârâul Rece. Ai grijă să îți rezervi bilete din timp, fiindcă se dau de pe o zi pe alta.

Dacă vrei să afli mai multe despre #BizSmsCamp urmărește acest hashtag ca să vezi câte momente și fotografii faine sunt acolo și fii cu ochii pe site-ul revistei Biz ca să afli când încep înscrierile, dar te voi anunța și eu cu un update la acest articol.

Vino în tabără, merită din plin! Ca să guști puțin din atmosfera din #BizSmsCamp, îți vor arăta filmulețul realizat de Ionuț Tecuceanu, în care mare parte din cei prezenți în tabără îți dau un sfat ție, viitor participant la #BizSmsCamp. Enjoy! 🙂