După 15 ediții de Biz SMS Camp la munte urmează prima tabără la mare

Scriu cu drag de fiecare dată despre tabăra de social media organizată de revista BIZ de două ori pe an, iarna și vara. Au fost 15 ediții de BIZ SMS Camp până acum, dintre care eu am ajuns la șase tabere consective, în ultimii trei ani.

Așa cu spuneam în titlu, după cele 15 ediții ale taberei desfășurate la munte, urmează prima tabără la mare, care va avea loc la Limanu, în perioada 29-31 august. Încă se mai pot face înscrieri, dar sunt doar 50 de locuri disponibile, așa că va trebui să te grăbești.

Pe scurt, în tabără vine ABC-ul tărâmului numit social media, mai precis, companii (clienți), agenții (de PR, social media, digital) și influenceri (bloggeri și vloggeri). Ziua au loc conferințe, dezbateri, rezolvări de briefuri pe echipe, iar seara se desfășoară cele mai cool petreceri, exact ca într-o tabără adevărată.

Spre exemplu, în tabăra din care tocmai m-am întors a avut loc Dirty Disco Party, un party tematic la care am văzut niște costume din anii ’80, mai mișto decât în videoclipurile clasice de pe atunci.

N-aș vrea să mă laud, dar în tabăra aceasta am câștigat și două premii, de care m-am bucurat extraordinar de tare. La concursul #OptiFibre am câștigat un espressor Dolce Gusto (Mulțumesc, Nestle!). Iar la concursul Gelato Madre, am câștigat un city break la Bologna pentru două persoane și 300 de euro de buzunar (Mulțumesc, Gelato Madre!)

Vreau să-ți zic două vorbe și despre conferințe. Am salvat câteva slide-uri din prezentarea Martei Ușurelu despre relațiile din clienți, agenții și companii și vreau să le las mai jos. Cred că e foarte important să fim conștienți că toți facem greșeli, iar eu fiind atât blogger, cât și om de agenție sunt foarte conștientă că trebuie să încercăm să facem lucrurile corect, indiferent de situație sau de ce parte a baricadei ne-am afla.

Greșelile companiilor în social media

Greșelile agențiilor în social media

Greșelile influencerilor în social media

Așadar, nu uita de tabăra Social Media Seaside Camp 2018 (29-31 august), dar și de tabăra din iarnă, Social Media Snow Camp 2018 (7-10 decembrie). Locurile deja mai sunt puține în ambele tabere, așa că nu sta prea mult pe gânduri și trimite-le celor de la BIZ un mail pentru rezervare.

Dacă merită să vii în tabără? Îți spun doar că la fiecare ediție vin în jur de 100 de participanți, iar la finalul celor 4 zile, pe oricine ai întreba, îți va spune că tabăra asta e atât de mișto, încât îți provoacă dependență!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.