Ce bloguri de lifestyle din străinătate urmăresc și de ce

Răsfoind dimineață blogurile din străinătate pe care le urmăresc, m-am gândit să fac și pe blog o listă cu cele de lifestyle, beauty & wellness, ca să schimbăm păreri și să completăm numărătoarea.

Mai jos vei găsi 20 de bloguri, pe care le-am aranjat în ordinea favoritelor mele. Spre sfârșit, vei vedea că sunt și bloguri axate mai mult pe makeup, fiindcă m-a cucerit efortul profesionist și susținut depus acolo.

Everything Bobbi – 2 cuvinte trebuie să știi: Bobbi Brown. Găsești aici articole de beauty, lifestyle nutriție de la specialiști, scrise extrem de interesant, din punctul meu de vedere.

I Heart Beauty – un blog profi de beauty, cu recomandări de produse profesionale pe care nu le găsești pe toate drumurile.

A Model Recommends – blogul modelului Ruth Crilly are articole de beauty și makeup pe care nu trebuie să le ratezi. Urmărește-o și vei vedea de ce spun asta.

Being content – un blog de wellbeing mai mult, cu recomandări pentru o viață sănătoasă și un corp frumos. Articole foarte faine, merită urmărit.

A girl and a beauty blog – acesta e un blog cu care eu rezonez foarte tare, fiindcă am găsit aici idei practice și aplicabile, așa cum îmi plac mie. Este unul dintre preferatele mele!

Cult of pretty – tot un blog de beauty care recomandă produse profesionale, foarte bine alese. Aici categoria Skincare e preferata mea.

HBFIT – aici găsești cam tot ce ai nevoie în materie de sport, beauty & health, toate scrise într-o manieră super interesantă și aplicabilă. Citind HBFIT, eu chiar îmi găsesc motivația să mă întorc la sală.

Kimberly Snyder – Kimberly este nutriționist, a scris și câteva cărți extrem de interesante și promovează pe blog un stil de viață cât mai sănătos și fericit. Merită urmărită, chiar e fascinant blogul ei.

Patricia Bright – o urmăresc pe Patricia fiindcă îmi place extrem de tare felul ei de a fi, de a scrie și cum emană energie pozitivă. Vei vedea pe blogul ei de ce spun asta.

10 Sophie Uliano – Sophie merge foarte mult pe rețetele DIY și promovează un stil de viață green, exact așa cum trebuie.

11 The Balanced Blonde – e super simpatică Jordan și o citesc de plăcere, fiindcă atinge subiecte foarte interesante pe blog și scrie exact despre lucrurile care mă fascinează și pe mine.

12 The Anna Edit – de Anna îmi place că e o fată simplă și nu se străduiește să pară ceea ce nu e în fotografii. În ceea ce privește blogul, scrie articole foarte interesante despre nutriție, beauty și makeup.

13 Tanya Burr – îmi place mult modul de a scrie al Tanyei și modul cum îmbină beauty cu fashion într-un mod realistic.

14 Wendy Rowe – un blog sofisticat, dar extrem de interesant. Atinge foarte mult subiecte, de la nutriție la fashion și cuprinde articole captivante.

15 The Every Girl – îmi place acest blog fiindcă se vede că este foarte multă muncă și documentare în spatele lui, acesta fiind și motivul pentru care este o întreagă echipă care creează content aici.

16 Really Ree – un blog care se axează mai mult pe makeup, dar am găsit aici recomandări extrem de interesante și m-a determinat să revin.

17 Pixiwoo – acesta este un blog extrem de cunoscut și apreciat în străinătate, cu sfaturi tare, tare interesante despre beauty și makeup. Merită urmărit!

18 Lisa Eldridge – un alt blog de beauty cu aplecare spre make up, unde am găsit tutoriale super folositoare și interesante.

19 Eltoria – un blog plin de culoare și sfaturi utile, care îți oferă o energie pozitivă cu fiecare articol.

20 Blake Von D – Blake Von D e un personaj extrem de interesant! Urmărește-o și vei vedea de ce! Pe mine mă fascinează stilul ei.

Dacă ar fi să fac o paralelă între blogurile de lifestyle (incluzând beauty & wellness) din străinătate și cele de la noi, strict din punct de vedere al activității de pe blog, cred că cei din străinătate scriu puțin mai îngrijit și documentat decât cei de la noi și sunt mult mai atenți la partea vizuală (fotografii, video).

Aceasta e lista mea cu bloguri de lifestyle din străinătate pe care le urmăresc. Mi-ar plăcea să îmi spui și tu ce bloguri străine de lifestyle urmărești ca să completăm lista cu și mai multe idei. 🙂