Blue Fig, inaugurat cu eleganţă şi bun gust

Azi îţi voi împărtăşi impresii şi fotografii de la evenimentul de deschidere al localului Blue Fig, un restaurant, bar & lounge deschis în 10 părţi ale lumii, printre care şi Australia, Iordania sau America. În caz că te întrebai, Blue Fig este tradus în română ca smochina albastră, un nume foarte cool pentru un astfel de loc, din punctul meu de vedere.

Cu ce să începem? Păi hai să le luăm pe rând…

La evenimentul de pe 17 martie au fost prezente VIP-uri. Multe! Îţi pot enumera câte nume precum Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Ușurelu, Zoli Toth, Crina Matei, Lino şi Mario Fresh (Golden Boy Society) şi mulţi alţii.

Blue Fig se recomandă a fi restaurant, bar & lounge high class pentru că oferă un meniu diversificat alcătuit din cocktailuri delicioase şi preparate pe baza reţetelor culinare din bucătăria internaţională, care arată cam aşa:

Blue Fig se desfăşoară pe două niveluri şi oferă un ambient confortabil şi prietenos pentru momentele în care să te bucuri de gusturile delicioase din meniul cu specific internaţional.

În caz că te întrebai unde este, Blue Fig e amplasat pe Strada Ştirbei Vodă 4, vis-a-vis de Sala Palatului, iar de afară arată cam aşa:

La Blue Fig bucătar chef este Alhamoui Moumen (Rafa), care este de origine sirian, iar din 2008 lucrează ca bucătar în România. Rafa a participat şi la emisiuni – concurs televizate precum „Chefi la cuţite”.

2

Pentru că era nevoie de cineva care să întreţină atmosfera pe parcursul evenimentului, a fost chemat  magicianul Verdini. El a avut grijă să asigure zâmbete largi şi magice pe chipul tuturor invitaţilor.

Magician Verdini - Blue Fig

A venit timpul să îţi spun că la eveniment a susţinut un concert acustic Antonia. A fost pentru prima dată când am ascultat-o cântând live şi mi-a plăcut. Mult! 

La eveniment a fost prezentă presă, televiziuni şi bineînţeles bloggeri, ale căror zâmbete le poţi vedea mai jos. 🙂

_PHT6073

Acum îţi voi spune că echipa HTag PR s-a ocupat de organizarea acestui eveniment, din care, spre bucuria mea, fac şi eu parte. Nu am mai spus asta pe blog până acum, dar mi-am dorit de foarte mult timp jobul ăsta şi simt că în sfârşit am găsit ceva care mă reprezintă. Să organizezi un eveniment nu e lucru uşor, dar te simţi aşa fain, atunci când vezi că totul iese bine şi oamenii pleacă cu zâmbetul pe buze! Mai jos îţi prezint echipa @HTag PR împreună cu Eddie Hussien (proprietarul restaurantului) şi Cristian Dediu (managerul).

_PHT6449

Ca încheiere a acestui articol, trebuie să îţi spun că eu am primit şi cadouri la eveniment. :)) Mulţumesc Cosmin şi Andreea pentru lănţişorul superb şi vouă, Claudia şi Alex pentru flori. 🙂 Dar în poza de mai jos apar alături de Cristi, pentru că deh, în toate momentele importante suntem împreună.

Photo credit: Silviu Pal - www.silviupal.ro

Btw, mulţumesc Silviu Pal pentru fotografii. 🙂 Te anunţ pe această cale că mi-au plăcut tare, tare! 🙂

    1. Andreea Tudor 22 martie 2016
    2. Silviu Pal 22 martie 2016
    3. Cosmin Cengher 22 martie 2016

    Add Your Comment