Crăciun

Cum să eviți cadourile neinspirate de Crăciun

Mai e puțin până la Crăciun! Și odată cu sărbătorile de iarnă, vine și perioada când ne dorim să cumpărăm câte un cadou celor dragi, iar ca în fiecare an, nu știm nici ce să luăm, nici de unde, nici când.

Eu o să mă laud și o să zic că sunt destul de organizată și îmi fac din timp o listă cu persoanele cărora vreau să le iau cadou și mă gândesc așa, cam ce i-ar plăcea fiecăruia ca să nu pierd mult timp prin magazine (fie ele și online). Dar bineînțeles, nu întotdeauna mă încadrez în timp, cu toată organizarea mea. :))

Sigur ți s-a întâmplat și ție măcar o dată să primești un cadou neinspirat, ceva ce nu-ți plăcea deloc, dar ai zis un „Mulțumesc!” resemnat și apoi l-ai făcut dispărut.

Well, ca să evite goana după cadouri neinspirate, Crăciunul acesta Băneasa Shopping City a pornit campania „The NoNo Gifts” prin care își propune să ajute clienții în misiunea anuală de sărbători și să le prezinte cu originalitate și umor, unele dintre cele mai neinspirate cadouri, frecvent oferite în perioada de Crăciun. Cam cât de tare e asta?

Așadar, pentru a le oferi inspirație clienților în alegerea cadoului ideal pentru fiecare tipologie de prieten, Băneasa Băneasa Shopping City lansează un catalog atipic, așa cum o arată și numele – „The NoNo Gifts Catalog”. Acesta este un ghid original de cumpărături, care, într-o notă comică, scoate în evidență o listă de daruri devenite deja previzibile an de an, de sărbători.

Catalogul „The NoNo Gifts” va fi distribuit împreună cu revista STYLER și va fi disponibil la Info Desk-urile din cadrul centrului comercial începând cu 5 decembrie 2017.

Mai mult, pentru că în perioada sărbătorilor toată lumea își face wishlisturi de sărbători, Băneasa Shopping City își invită clienții pe www.baneasa.ro să își facă propriul #AntiWishList – o listă personalizată pe care o pot distribui pe rețelele de socializare. Astfel, prietenii vor putea află care sunt acele cadourile de Crăciun pe care nu vor să le mai primească și în acest an.

Așadar, spor la cumpărături inspirate Crăciunul acesta!

Crăciun

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.