Mowgli ne arată iar cât de curajos este

junglebooktriptychlarge

Am fost aseară la vizionarea filmului Cartea Junglei pentru că mi-am dorit foarte tare să îl văd de când am aflat că va apărea în cinema.

Este cea mai nouă ecranizare a poveştii lui Mowgli, bineînţeles marca Disney, interpretat de această dată de Neel Sethi, un puşti de 12 ani care m-a uns pe suflet în fiecare scenă a filmului.

După mine, este cea mai spectaculoasă variantă a filmului Cartea Junglei pe care am văzut-o până acum. Sunete, lumini, momente tensionate, mi s-a părut un film de adulţi îmbrăcat în personaje pentru copii.

Povestea lui Mowgli o ştii, nu-i aşa? El a fost crescut şi apărat în junglă de o haită de lupi şi de pantera Bagheera care îl antrenează şi îl învaţă cum să se apere de toate pericolele pădurii. Se împrieteneşte cu ursul Baloo alături de care se distrează la tot pasul. Dar din păcate, Mowgli trebuie să se ferească de fiorosul tigru Shere Khan, de pitonul Kaa şi de urangutanul King Louie.

junglebook3-xlarge

Ca impresie personală, mi-a plăcut filmul, m-a impresionat povestea pentru că am stat cu sufletul la gură în fiecare moment deşi ştiam peripeţiile lui Mowgli dinainte şi recunosc, m-am speriat de câteva ori la scenele mai violente.

La un moment dat, am ţipat fără să îmi dau seama şi s-a întors o fetiţă de pe scaunul din faţă mirată de ce m-am speriat şi mai ales de ce ţip. N-ai ce-mi face, sunt o persoană sensibilă. 😀

Iar cireaşa de pe tort, a fost bineînţeles momentul cântecului The Bare Necessities, pe care toată lumea îl aştepta cu nerăbdare.

Nu uita, Cartea Junglei apare în cinematografe pe 15 aprilie!

Îţi las mai jos trailerul, ca să vezi câteva imagini din junglă până reuşeşti să ajungi la cinema.

Surse foto: 1, 2, 3