Uite cum poți câștiga o cameră video GoPro pentru vacanță

Nu știu dacă ai văzut postarea mea de pe Facebook de zilele trecute, dar îți voi reaminti și aici. Ideea e următoarea: dacă ai între 18-30 de ani și locuiești în România, ești bun de premiat în campania celor de la Profi Romania. Primul lucru pe care trebuie tu să îl faci este să mergi la ei și să îți faci cardul de fidelitate ‪#‎PROFIYOUNGSTER.

Mi-a plăcut foarte tare ideea acestei campanii fiindcă se adresează exclusiv tinerilor. Ce trebuie tu să știi este că această campanie se desfășoară până pe 30 septembrie 2016, în toate magazinele Profi din București și din țară.

Să revenim la premii. Ce trebuie să faci ca să câștigi:

  1. să mergi în magazin și să soliciți un card de fidelitate (îl primești pe loc la casa de marcat după ce completezi un formular).
  2. după ce ești posesor de card,următorul pas este să îl folosești de minim 10 ori în luna august și/sau în luna septembrie (tranzacțiile făcute de tine te introduc automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 6 premii lunare din campanie).

Acum te întrebi probabil care sunt premiile. Păi în august poți câștiga o cameră video GoPro Hero 4, full HD, Silver Edition (în valoare de 1.791,66 lei) sau 5 selfie sticks Trust, cu bluetooth, baterie reîncărcabilă și cablu USB (în valoare nominală de 74,16 lei). Iar în septembrie te poți înnoi cu un ceas smartwatch Huawei Watch W1 (în valoare de 1.379,91 lei) sau 5 selfie sticks Trust (în valoare nominală de 74,16 lei).

Pentru desemnarea câștigătorilor, se vor organiza două trageri la sorți prin random.org, una pe 1 septembrie 2016 și o alta pe 3 octombrie 2016. Lista câștigătorilor se va afișa pe site-ul și pe pagina de Facebook PROFI, dar vei fi contactat telefonic dacă te numeri printre tinerii norocoși câștigători.

Așadar, dă o fugă la ei și fă-ți cardul de fidelitate ‪#‎PROFIYOUNGSTER‬, ca să poți câștiga unul din cele 12 premii puse în joc, a căror valoare cumulată ajunge la aprox. 4.000 lei.

câștiga

Să știi că pe blog la Diana Mihăilă găsești mult mai multe detalii despre campanie, iar regulamentul integral al campaniei  îl poți citi aici.

Mi-am făcut datoria de a te informa despre campanie, acum nu-mi rămâne decât să-ți urez succes! Să fie cu noroc și cu bani de vacanță.

Surse foto: 1, 2