Concertele de pian ale lui Teo Milea creează dependență

Într-una din serile ploioase ale săptămânii ce tocmai se încheie am fost la Godot Cafe-Teatru  din Centrul Vechi, o cafenea foarte faină care are o mică scenă unde se țin concerte, piese de teatru, sau spectacole de improvizație. E o altfel de cafenea pentru că seamănă cu o sală de teatru, e un loc boem unde poți să petreci o seară liniștită într-o atmosferă unică.

Am venit aici pentru concertul lui Teo Mileaun pianist despre care auzisem foarte multe lucruri faine și abia așteptam să îl ascult cântând. Eram foarte entuziasmată știind că merg la un concert de pian, fiindcă atunci când ascult o melodie cântată la acest instrument reușesc imediat să îmi recapăt echilibrul și liniștea sufletească.

Așa s-a întâmplat și acum, mai ales că a fost o seară specială pentru Teo. Deoarece în curând pleacă definitiv în Canada a vrut să își ia rămas-bun de la prieteni printr-un ultim concert la pian. 

„Sufrageria muzicală”, așa cum Teo a numit cafeneaua Godot, a fost plină de prieteni și fani ai muzicii pe care o compune și o cântă mai întâi cu sufletul, apoi cu ajutorul pianului.

A cântat melodiile de pe ultimul său album, „Open Minds”. Nu știu cum să descriu liniștea și melancolia pe care o simți atunci când Teo începe să cânte. Pe mine m-a cuprins o stare de bine încă de la prima melodie, am uitat de toate grijile și m-am bucurat de fiecare minut. 

Înainte de fiecare moment muzical, Teo a împărtășit prietenilor care au venit să îl asculte cântând, povestea fiecărei melodii de pe „Open Minds”. Toate piesele sunt compuse de el, iar asta se simte prin fiecare notă pe care o cântă. 

Pentru mine, concertul lui Teo Milea a fost un moment muzical de excepție, iar el m-a bucurat atât prin prietenia pe care o arăta fiecărei persoane care a venit să îl audă cântând, cât și prin fiecare melodie pe care o interpreta din tot sufletul.

Mai jos este coperta ultimului album al lui Teo, pe care îl poți asculta și tu acum pe Zonga. 😀

IMG_0503

„Music is a cure for the soul”, Teo Milea