Crystaldust Cuff, noile brățări cu personalitate și stil de la Swarovski

Mi-am dorit foarte mult să scriu despre brățările Crystaldust Cuff de la Swarovski, fiindcă sunt foarte sigură că la fel ca și mine, sunt fete care se vor îndrăgosti „la prima vedere” de ele.

Prima dată, eu le-am văzut pe un panou în mall și mi s-au părut extraordinar de finuțe și frumoase, dar bineînțeles, mă gândeam că sunt foarte scumpe, știind că sunt de la Swarovski. Acum, dacă e să fiu sinceră până la capăt, eu de foarte mult timp îmi doream o bijuterie finuță și strălucitoare de la Swarovski, dar niciodată nu se aliniau planetele în favoarea mea.

Revenind la brățări, după ce le-am văzut o dată, de două ori, de zece ori pe panoul din mall m-am gândit să intru pe site să văd totuși, cât de scumpe sunt. Și am rămas uimită să văd că modelul care îmi plăcea mie, costa în jur de 300 de lei.

Așa că mi-am luat inima în dinți și m-am gândit să merg în magazin, să le văd și în realitate. Și m-am îndrăgostit a doua oară „la prima vedere” :)) de ele, fiindcă străluceau atât de frumos și aveau nuanțe atât de colorate, încât am zis GATA, vreau una numai pentru mine! Pusesem ochii pe un model de culoare roz, din cele 4 sau 5 culori expuse.

Am mers apoi în Italia și m-am gândit să intru și acolo într-un magazin Swarovski, unde am descoperit modelul pe negru. Și m-am îndrăgostit și a treia oară „la prima vedere” :)), fiindcă mi s-a părut cea mai frumoasă și specială brățară pe care o văzusem vreodată.

După două săptămâni, cu o seară înainte de ziua mea, am găsit cea mai frumoasă și specială brățară pe care o văzusem vreodată, chiar în cutia mea cu farduri și cosmetice.

Bineînțeles că am fost foarte fericită, fiindcă nu mă așteptam să o primesc în dar și fiindcă era a mea, pe mâna mea, mi se părea de un milion de ori mai strălucitoare și mai specială decât o văzusem în magazine.

Aceasta este povestea mea cu brățara (de culoare neagră) Crystaldust Cuff de la Swarovski, o colecție extrem de specială și accesibilă ca preț.

Cred eu că orice fată merită puțin sparkle, iar aceste brățări sunt exact doza de care avem nevoie ca să ne scoată din monotonia zilnică sau să ne dea touch-ul final unei ținute de eveniment.

Brățările Crystaldust sunt de 3 feluri și le găsești pe toate pe site-ul Swarovski. M-am gândit să las descrierea oficială a produsului sub fiecare model în parte, fiindcă mi-a plăcut extraordinar de tare finețea cu care sunt caracterizate.

Crystaldust Cuff – este brățara simplă, formată dintr-un singur semicerc și costă în jur de 70 de dolari.

Disponibilă în 2 mărimi (S și M) și 13 culori: Dark Crystals, Golden Crystal, Blue, Gray, White, Red, Black, Green (2 nuanțe), Pink (2 nuanțe), Purple (2 nuanțe).

Crafted using our Crystal Rock technique, the irresistible Crystaldust Cuff is a new signature Swarovski design to equal Stardust and Slake. It is lavishly encrusted with chrome-effect crystals for unparalleled sparkle. Its open-shank silhouette is on-trend and comfortable, whilst the stainless steel capped ends, embellished with crystals, finish its clean design perfectly. Wear alone as a perfect finishing touch or layer with others for maximum impact.

Swarovski

Crystaldust Bangle Double – este brățara dublă, formată din două semicercuri și costă în jur de 90 de dolari.

Disponibilă în 2 mărimi (S și M) și 13 culori: White, Blue, Black, Dark Crystals, Gray, Golden Crystal, Red, Green (2 nuanțe), Pink (2 nuanțe), Purple (2 nuanțe).

A new signature design to equal Stardust and Slake, the irresistible Crystaldust Bangle is crafted using Swarovski’s Crystal Rock technique. It is lavishly encrusted with black crystals for unparalleled sparkle. Its on-trend spiral silhouette is versatile and expressive, whilst the stainless steel capped ends, embellished with crystals, finish its clean design perfectly. Slip on to your arm for instant glamour or layer with others for a high-octane look.

Swarovski

Crystaldust Wide Bangle – este brățara triplă, formată din 3 semicercuri și costă în jur de 130 de dolari.

Disponibilă în 2 mărimi (S și M) și 3 culori: Gold Tone, Gray și Blue, cum este cea de mai jos.

This modern three-spiral wrap design is crafted using Swarovski’s Rolled Crystal Rock technique with golden-toned crystals. Lavishly encrusted for unparalleled summer sparkle, the Crystaldust Wide Bangle is finished with gold PVD crystal-capped ends. Wear alone for glamorous impact or layer with others for a high-octane look. A new silhouette for a new season.

Swarovski

Eu sunt îndrăgostită iremediabil de ele! Recunosc că am fost subiectivă în alegerea fotografiilor de mai sus, fiindcă sunt exact culorile pe care mi le doresc eu ca să-mi completez colecția personală. 😀

O astfel de brățară cred eu că este cadoul ideal pentru o femeie de toate vârstele. Se va bucura și o va purta cu stil și finețe, așa cum numai o femeie știe să își accesorizeze feminitatea cu o bijuterie specială.