Uite cum poți prepara un desert inedit de sărbători cu gelato Siviero Maria

Gelato Siviero Maria este o înghețată diferită, cu o consistență cremoasă, pe care o poți savura imediat după ce o scoți de la congelator și cel mai important, poate fi consumată în orice anotimp.

Dacă te gândeai ce cadou să le faci celor dragi de sărbători, să știi că o cutie de gelato Siviero Maria Romania e o idee excelentă. De exemplu, eu m-am gândit să le duc părinților de Crăciun, ca să îi surprind cu un desert sofisticat la masa festivă.

Sortimentul meu preferat de gelato este cel cu ciocolată, așadar, cadoul meu dulce va fi Choux la crème cu gelato Cioccolatissimo Siviero Maria! Simplu de preparat, ușor de transportat, impresie garantată.

Siviero Maria

Povestea autentică din spatele brandului

Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe. Și a reușit.  Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria sunt umplute manual, pentru a-și păstra consistența cremoasă și fiecare cutie este unică, pentru că și decorarea este realizată manual de maeștrii gelatieri.

Siviero Maria este un brand de gelato autentic italian, ce poate fi găsit și în România într-o gamă variată de sortimente: de la variantele clasice cu ciocolată, căpșuni sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Crema di Firenze, Bacio – ciocolată cu alune sau Fistic Gianduja – fistic cu sirop de cacao. În plus, are și câteva arome 100% italiene precum Tiramisu, Stracciatella și Affogato all’ cioccolato.