Hey! Bine ai venit pe blogul meu!

Eu sunt Irina Maria Manole, am 24 de ani și scriu pe irinamanole.ro din 2015. Am primit blogul cadou și pas cu pas, l-am integrat în activitățile pe care le fac pe plan profesional. Acum, dacă mă întrebi care este jobul meu, îți spun mai întâi că sunt blogger, apoi mă prezint ca Digital Account Manager în agenția Kooperativa 2.0.

Îmi doresc ca blogul să semene cât mai mult cu mine și cu lucrurile cu care eu rezonez, tocmai de aceea are ca motto „Un blog despre simplitate”.

I like to keep it simple în tot ce fac, de la scrierile pe blog, până la felul cum lucrez, cum mă îmbrac, cum îmi gestionez programul sau cum îmi petrec timpul liber.

Scriu aici despre noutăți și produse care ne pot face viața mai productivă, despre o nutriție echilibrată (sunt vegetariană din 2015) sau despre evenimente și campanii la care ne-ar plăcea să participăm sau chiar am putea contribui și noi cu un mic ajutor.

Îmi doresc să-i cunosc cât mai bine pe cei care îmi vizitează blogul, prin urmare, orice sfat sau sugestie sunt binevenite. Ne găsim ușor, putem schimba păreri în secțiunea de comentarii ale articolelor sau putem discuta pe mail, îmi poți scrie la contact@irinamanole.ro.

Bineînțeles, ne putem regăsi și în social media, promit să răspund rapid pe Facebook sau pe Instagram.