Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat despre mine la un eveniment de social media

Acum doi ani, când mi-am făcut blogul, mi se părea că e mult mai greu să fii bloggeriță decât blogger, în privința imaginii pe care o afișezi, mai ales la evenimente. În general doamnele trebuie să fie mult mai atente în privința ținutei și aspectului, comparativ cu domnii, însă mi se părea că mai ales la evenimentele din online trebuie să arăți impecabil.

Pe măsură ce timpul a trecut, m-am lămurit că lucrurile nu sunt chiar așa și că e mult mai importantă atitudinea pe care o ai, chiar dacă ai o ținută sofisticată sau extrem de simplă. Însă, am dat pace subiectului după ediția Digital Divas de anul trecut, unde aveau să vină numai bloggerițe, care mai de care mai diferită, fiecare în felul ei.

Atunci mi-am dat seama că se potrivește foarte bine termenul de Digital Divas evenimentului, fiindcă din punctul meu de vedere, toate doamnele și domnișoarele prezente acolo merită denumirea de dive digitale, având în vedere că activează în mediul online, dar fiecare își însușește termenul așa cum o caracterizează mai bine. Și astfel mi-am dat eu seama care este imaginea care mă caracterizează cel mai bine ca blogger și ca, dacă vrei, divă digitală.

Săptămâna viitoare, pe 17 mai, are loc Digital Divas 2017, la Palatul Bragadiru. Vorbim de o zi dedicată blogosferei de beauty și fashion, dar și fetelor care doresc să se lanseze în publishing-ul online.

Pentru mine, Digital Divas se definește prin inspirație, networking și perspectivă. Este a doua ediție la care particip și de această dată merg cu obiective total diferite față de cele de anul trecut.

Tema conferinței de anul acesta este „The ABC of Being an Influencer”. Așadar, influenceri care sunt recunoscuți în prezent în mediul online vor dezbate idei, tendințe și studii de caz, despre cum poți ajunge să ai o legătură strânsă cu publicul tău și cum să îți crești o comunitate mare și activă. Mai ales pentru fetele care doresc să se lanseze în publishing-ul online, va fi de mare ajutor tema din acest an, fiindcă inspirația și, mai ales, exemplele reale sunt cele mai valoroase atunci când îți dorești să începi un lucru nou.

Despre program sau speakeri poți să afli detalii de pe pagina de Facebook sau de pe digitaldivas.ro. Dacă vrei să soliciți o invitație la conferință sau la gală, o poți face de aici.

Anul acesta, atât conferința cât și gala pot fi urmărite LIVE pe site-ul www.digitaldivas.ro. O veste foarte bună, pentru cele care nu pot ajunge, dar își doresc foarte mult să urmărească evenimentul. De altfel, toate postările se vor reuni sub hashtag-ul #digitaldivas17, atât pe Facebook, cât și pe Instagram.