Atmosfera de la Digital Divas în 5 fotografii de pe Instagram

Îți povesteam aici că pentru mine, evenimentul Digital Divas se definește prin inspirație, networking și perspectivă. În ziua evenimentului, am urmărit îndeaproape atât pe Facebook, cât și pe Instagram postările de pe hashtag-ul #DigitalDivas17 și pentru că mi s-a părut că anul acesta și pe Instagram s-au întâmplat multe lucruri interesante, am ales să fac un top cu 5 fotografii care mie mi-au plăcut extrem de tare.

Grand Ballroom Colosseum de la Palatul Bragadiru a fost învăluit de culoare și parfum pe 17 mai.

Digital Divas

Foto

„Healthy is the new sexy” a fost mesajul de pe tricoul meu și pentru că mi-a plăcut tare mult fotografia, m-am gândit să-i mulțumesc Izabelei și aici. 

Digital Divas

Foto

La intrarea în palat, divele au fost așteptate cu un nor imens de baloane albe, sub care au ieșit niște fotografii minunate, la inițiativa @canonromania.

Digital Divas

Foto

Miruna Ioani de la siblondelegandesc.ro a avut o idee super tare: să pozeze pantofii divelor și să-i colecționeze sub hashtag-ul #ShoesOfDigitalDiva. Sunt toți pe contul ei de Instagram.

Digital Divas

Foto

M-am bucurat extraordinar de tare când Dana Rogoz a fost anunțată câștigătoarea premiului Digital Divas of The Year, pentru al doilea an consecutiv. Dana e un blogger și un influencer care merită urmărit, pentru că este simplă, elegantă și sinceră în tot ce face. Eu o urmăresc cu drag, ceea ce te sfătuiesc și pe tine!

Digital Divas

Foto

Urmărește conferința LIVE

Pe 17 mai întreaga conferință a fost transmisă LIVE pe site-ul oficial al evenimentului, iar tu o poți urmări integral AICI.

Fotografiile

Să știi că toate fotografiile realizate la eveniment le găsești pe pagina de Facebook sau pe hashtag-ul #DigitalDivas17.