Dă ❤ pe Facebook și poți să „Fii în inima lor pe viață”

Dorna, în parteneriat cu organizația Salvați Copiii România, susține pentru al cincilea an consecutiv, lupta pentru viață a copiilor născuți prematur.

Începând de azi, 16 februarie, timp de 8 săptămâni, ești invitat să dai ❤ (LOVE) pe Facebook, postărilor de pe pagina Dorna România, pe cea a Simonei Halep (ambasadoarea campaniei) și pe Salvați Copiii România.

Susții astfel îngrijirea copiilor născuți prematur și faci parte din campania manifest „Fii în inima lor pe viață”, care a pornit de la ideea că atunci când ești alături de cineva într-un moment greu, îi rămâi în inimă pentru totdeauna.

Campania își propune să strângă peste 100.000 de inimi care să „bată” pentru copiii născuți prematur, astfel Dorna va putea oferi cât mai multe echipamente medicale de specialitate către maternitățile din România, prin intermediul Salvați Copiii România.

Din 2013 și până în prezent, Dorna și Salvați Copiii au dotat 40 de maternități din țară cu echipamente pentru îngrijirea nou-născuţilor prematur, în valoare aproximativă de 500.000 Euro (AICI găsești lista completă a maternităților care au beneficiat de donații).

Dă ❤ pe Facebook și poți să „Fii în inima lor pe viață”!

Mai jos poți urmări conferința de presă pentru lansarea campaniei, care a fost transmisă live pe pagina de Facebook a Simonei Halep.

Fii in inima lor pe viata

Posted by Simona Halep on 15 Februarie 2017