3 modele cool de încălțăminte din colecţia de toamnă ECCO SHAPE

Ce încălțări cool purtăm toamna asta? O variantă calitativă vine de la ECCO, brand care doar ce a lansat colecţia ECCO SHAPE a sezonului toamnă/iarnă 2017.

Am scris mai sus „variantă calitativă” tocmai pentru că eu cred foarte tare în brandul ăsta și în materialele din care sunt confecționate produsele lor. Am acasă încălțăminte de la ECCO și pot confirma sincer că este piele calitativă, de durată, elegantă și extrem de ușor de întreținut. Așadar, dacă își dorești o pereche calitativă de încălțăminte pentru toamna asta, îți recomand cu încredere o vizită pe www.ecco-shoes.ro sau chiar în magazin, ca să poți și proba, dacă te încântă ceva anume.

Uite 3 modele cool din colecţia de toamnă ECCO SHAPE:

Pantofii clasici – ECCO SHAPE 75 Pointy – „Realizaţi din piele premium, pantofii ECCO SHAPE 75 Pointy au un design vibrant şi îndrăzneţ, cu inserţii din piele ştanţată în partea din spate a călcâiului, inclusiv pe toc. Tocul de 75 mm oferă un aspect elegant desăvârşit, iar interiorul şi branţul din piele cu formă anatomică asigură o amortizare îmbunătăţită şi un climat propice, fiind astfel ideali pentru activităţile zilnice ale femeilor şi uşor de adaptat oricărei ţinute.”

Botine casual – ECCO SHAPE 75 – „Feţele realizate manual din piele netedă în combinaţie cu piele nubuc, oferă botinei ECCO SHAPE 75 un aspect clasic şi fără vârstă, fiind potrivită pentru orice ocazie. Folosirea unei tehnologii moderne cu care sunt create aceste botine conferă un maxim de confort întreaga, zi, deoarece talpa este direct injectată din PU, iar tocul de 75 mm îmbrăcat în piele oferă stabilitate, dar şi eleganţă ţinutei”

Pantofii eleganţi – ECCO SHAPE 55 Plateau – „Pantofii combină confortul fără egal cu spiritul feminin, pentru a crea o încălţăminte esenţială pentru toamna 2017. Confecţionaţi din material textil ce se mulează perfect pe forma piciorului, pantofii bordo ECCO SHAPE 55 Plateau oferă un aspect elegant contemporan. Tocul de 55 mm îmbrăcat în piele dispune de o scobitură la nivelul călcâiului pentru un sprijin suplimentar, iar talpa direct injectată din PU este uşoară şi flexibilă. Aceşti pantofi sunt alegerea perfectă pentru femeile de afaceri care preferă stilul comod şi elegant.”

Cum spuneam și mai sus, toate modele noii colecţii ECCO SHAPE le găsești în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.