Fug într-o escapadă #PrinTaraHategului

Mereu mi-a plăcut să merg toamna la munte și să mă pierd în valurile de culori și priveliști pe care acest minunat anotimp ni le oferă. Anul acesta nu am apucat să fug un weekend departe, doar ca să stau în mijlocul naturii și eram destul de tristă din cauza asta.

Ei bine, dorința mea s-a îndeplinit când am fost invitată într-o escapadă #PrinTaraHategului, mai bine zis, un tur al obiectivelor turistice locale organizat special pentru bloggeri, între 4 și 6 noiembrie.

Sunt tare entuziasmată de plecare și m-am bucurat să aflu că vom sta la Pensiunea Sarmis din Sarmizegetusa, care arată minunat în fotografii! Am pus deja ochii pe un balansoar, 3 zile, al meu e! :))

Ce vom vizita #PrinTaraHategului? Am aflat că în prima zi vom merge la Cetatea Dacică Sarmizegetusa, a doua zi la Tăul fără fund – Floarea Carnivoră, Biserica Sf. Nicolae Densuș, Geoparcul-Parcul Dinozaurilor și Rezervația de Zimbri Hațeg, iar duminică vom vizita Cetatea Colț. După cum observi, mergem cu treabă, nu vom sta într-un loc.

Dacă vrei să vezi ce postează bloggerii călători în acest weekend, urmărește hashtag-ul: #PrinTaraHategului.

Revin săptămâna viitoare cu bateriile încărcate, povești și multe fotografii!

#PrinȚaraHațegului este un eveniment organizat de Călin Bobora, Raul Malea şi Alisa Bencău. Evenimentul este sponsorizat de Pensiunea Sarmis și susținut de Fermele ADO, ELIT și T&O Prodcom.