Cum se arată cea de-a XI-a ediție a festivalului SoNoRo

Festivalul SoNoRo a inclus scena muzicală românească într-o reţea de festivaluri europene de înaltă ţinută. Înființat în anul 2006, Festivalul Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo cuprinde o serie de concerte cu totul aparte, în locuri inedite din București, Timișoara, Cluj și Bistrița.

Cea de-a XI-a ediție a festivalului SoNoRo se va desfășura între 28 octombrie și 14 noiembrie 2016, după cum urmează: în București, între 28 octombrie și 7 noiembrie, în Timișoara, pe 9 și 10 noiembrie, în Cluj-Napoca între 11-13 noiembrie și în Bistrița, pe 14 noiembrie.

Festivalul poartă în acest an numele „La Muse et le Poète” și promite în 20 de concerte întâlniri cu 23 de muzicieni din 18 țări.

Concertul de deschidere al festivalului va avea loc la Palatul Cotroceni, în Sala Unirii, pe 28 octombrie. Acesta va fi urmat de alte 6 concerte în București, până pe 7 noiembrie. Apoi, festivalul SoNoRo va continua până pe 14 noiembrie, în Timișoara, Cluj și Bistrița, după cum spuneam mai sus.

SoNoRo în București – între 28 octombrie – 7 noiembrie

Festivalul invită publicul la o fascinantă călătorie muzicală în unele dintre cele mai frumoase spații ale capitalei: Ateneul Roman, Palatul Cercului Militar Național, Catedrala Sf. Iosif, Muzeul Național de Artă al României și anul acesta, pentru prima dată în istoria Festivalului, Sala Radio.

De asemenea, vor avea loc concerte și în câteva locuri neobișnuite, unde cei prezenți se vor putea bucura de nenumărate surprize. Astfel, concertele vor fi integrate unei experiențe estetice complete la librăria Cărturești Carusel, ARCUB sau cele 5 locuri amousebouche – POINT, Casa Ion Mincu (Ordinul Arhitecților din România), Reședința Fundației Löwendal, Galeria Galateca și Sala de lectură a Facultății de Litere.

Programul complet al festivalului SoNoRo poate fi găsit pe www.sonoro.ro, iar biletele şi abonamentele pentru concertele din București sunt disponibile la prețuri promoționale până la data de 17 octombrie 2016 prin reţeaua Eventim – biletele pot fi cumpărate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas sau pot fi achiziționate online.

Dacă te încântă ideea de a participa la un festival de muzică cu totul aparte, nu ezita să mergi la concertele din cadrul SoNoRo. Nu uita, în București are loc între 28 octombrie și 7 noiembrie.

SoNoRo