‘First Instinct’ de la Abercrombie & Fitch, un parfum pe care l-ai putea încerca vara asta

Eu cred că orice ținută de vară cere să fie completată cu parfumul potrivit. Iar noi, fetele, oricât de multe parfumuri am avea, ne trezim cucerite de noi arome și esențe la fiecare pas.

Nu știu ce tip de parfum îți place ție, dar mie îmi plac cele fresh, fructate, dar în același timp, elegante. Nu am foarte multe parfumuri acasă, am patru sau cinci arome de care sunt atașată de ceva timp și pe care le consider parfumurile mele semnătură.

În urma aromei masculine lansată în 2016, anul acesta, Abercrombie & Fitch a lansat și ‘First Instinct’ for Women, în colaborare cu InterParfums. În ceea ce privește aroma, eu te sfătuiesc să mergi să-l testezi, fiindcă orice ți-aș povesti eu nu se compară cu aroma pe care o simți în momentul testării. Dar ca să-ți faci o idee, First Instinct este o esență feminină, fresh, elegantă și senzuală, potrivită pentru femeile active, feminine și atrăgătoare, în toate momentele zilei.

‘First Instinct’

Ce conține ‘First Instinct’ for Women? Un curcubeu de arome, așa l-am numit eu după ce l-am încercat prima dată. 🙂

  • Top: flori de magnolie, coajă de grapefruit, fructul pasiunii
  • Mijloc: floare de portocal sălbatic, orhidee fluture, nufăr
  • Baza: ambra caldă, Tonka și Moscul

Este disponibil în 3 variante cantitative: 30 ml – 219 lei, 50 ml – 315 lei și 100 ml – 409 lei.

‘First Instinct’ are exclusivitate în rețeaua Douglas, așadar, îl poți cumpăra online, de pe www.douglas.ro sau îl poți încerca în toate magazinele Douglas.

Eu rezonez foarte mult cu el, chiar îl consider unul dintre parfumurile mele semnătură, fiindcă mi se potrivește și îmi place extrem de tare cum miroase. Are așa o aromă senzuală, format dintr-un mix de fructe și flori.

Eu zic că merită încercat, e un parfum fresh de vară, pe care îl poți purta atât în vacanță, cât și la plimbări sau evenimente.