Cine sunt bloggerii de beauty din Top Influencers of 2017, lansat de Forbes

Forbes a lansat Top Influencers of 2017, un top 10 cu influenceri care au reușit să se facă remarcați la nivel internațional prin popularitatea și comunitățile pe care și le-au construit în online.

Momentan, sunt disponibile doar 3 topuri, pentru categoriile beauty, fitness și home, urmând să apară treptat și pentru celelalte categorii. Doar ca să-ți faci o idee, cei 30 de bloggeri despre care vorbim, au în total 250 de milioane de urmăritori în social media!

Țin să menționez că au fost incluși doar influencerii care și-au construit celebritatea pe baza internetului, nu și celebritățile care aveau deja o bază de fani în online. De asemenea, Forbes s-a limitat să-i menționeze doar pe cei care postează predominant în engleză.

Bineînțeles că primul top pe care l-am deschis a fost cel de la categoria de beauty. Mi-am dat seama că nu auzisem decât de 3 dintre cei 10, mai precis de Manny Gutierrez, Shannon Harris și Michelle Phan. Celorlalți le-am dat chiar acum follow pe Instagram.

Toți cei de mai jos au pornit de la pasiunea pentru beauty, îmbinată cu interesul pentru social media și au ajuns să dețină adevărate imperii, fiind antreprenori cu afaceri de până la 500 milioane de dolari! Deci se poate!

Și dacă erai curios cum de pot câștiga atâția bani doar din postări pe blog, vlog sau fotografii pe Instagram, află că reach-ul total al celor 10 influenceri ajunge la 135 milioane de urmăritori!

Top Influencers o 2017

Eu zic că merită să le urmăm exemplul!