fotografie

David ne invită la o nouă expoziție de fotografie, #jurnaldefotograf in Australia

Fiecare fotograf are povestea lui, iar despre David, eu am povestit cu drag de multe ori pe Facebook și aici, pe blog.

David are 12 ani, este pasionat de fotografie și călătorii, iar săptămâna viitoare ne invită la a doua expoziție de fotografie, #jurnaldefotograf în Australia, țară pe care și-a dorit foarte mult s-o viziteze și abia așteaptă să ne povestească cum a fost.

Expoziția #jurnaldefotograf în Australia” are loc între 2 și 8 martie, la Gallery Cafe, zilnic, după ora 15:00. Intrarea este liberă!

David a fost diagnosticat cu autism înalt funcțional când avea 2 ani, iar acum, la aproape 12 ani, pe lângă cele două pasiuni (fotografia și călătoriile) și mersul la o școală cu program normal, David are și un blog, unde scrie despre toate lucrurile pe care le descoperă în călătoriile lui.

Îți spun cu mâna pe inimă că David e un copil extrem de inteligent și curios (știe să-ți zică fiecare țară și oraș pe care l-a vizitat, iar despre geografie, n-ai idee cât de multe lucruri cunoaște) și foarte, foarte politicos (aici meritul este al celor doi părinți minunați pe care îi are, Teodora și Mihai, doi oameni cu un bun simț aparte).

Prima expoziție din cadrul proiectului #jurnaldefotograf a avut loc în octombrie anul trecut și a prezentat fotografii din Laponia, unde David a călătorit până la cercul polar. Acum, a sosit momentul celei de-a doua expoziții, cu fotografii din Australia.

Deschiderea expoziției are loc vineri, 2 Martie, la ora 18, la Gallery Cafe (Str. Leonida, nr. 9 – 11) și continuă până pe 8 martie, zilnic, după ora 15:00.

Hai să ne vedem la expoziție și să povestim cu David despre excursia lui în Australia și despre toate fotografiile și amintirile cu care a venit de acolo. Intrarea este liberă!

Proiectul #jurnaldefotograf este o inițiativă a Cristinei Bazavan și a lui Dragoș Asaftei, susținut de: Canon România, AV Store, Koperativa 2.0, Garmin România.

fotografie

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.