Future of Media

Hai la Future of Media! Sunt 100 de locuri disponibile pentru bloggeri

Future of Media este un eveniment despre tendințe, strategii de comunicare eficiente și tactici pentru dezvoltarea și extinderea campaniilor de marketing. Prin urmare, toți cei pasionați de social media, advertising și comunicare ar trebui să știe de acest eveniment și să facă tot posibilul să fie acolo. Anul acesta, are loc pe 23 noiembrie, la Ramada Parc, București.

Va fi o ediție despre creativitate, cu studii de caz și mult know-how din digital, advertising și marketing. Vor fi prezentate cele mai noi tendințe care au impact în comunicarea brand-urilor din România și de asemenea, vei afla:

  • Cum poți oferi audienței experiențe inedite
  • Care sunt noile platforme media
  • Cele mai inovatoare și creative campanii
  • Ultimele tendințe din industrie
  • Noi oportunități în diferite sectoare de activitate
  • Cum se creează campanii de impact
  • Cum influențează media domeniul comunicării

Pentru bloggeri, anul acesta sunt disponibile 100 de locuri la eveniment, prin urmare, bloggerii activi și pasionați de social media pot solicita acreditare pentru participarea la conferință, prin completarea formularului disponibil AICI.

Eu cunosc mulți bloggeri care s-au înscris deja, prin urmare, te sfătuiesc să completezi formularul cât de repede!

Mai multe detalii despre program și speakeri găsești pe site-ul evenimentului: www.2017.futureofmedia.ro. Te sfătuiesc să urmărești și postările de pe pagina de Facebook și mai ales, să fii cu ochii pe hashtag-ul #futureofmedia17, unde vei găsi toate postările din timpul evenimentului.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.