Cum a cucerit Gerovital publicul românesc

Ieri, în cadrul evenimentului BrandRo, organizat de revista BIZ, a fost lansat topul celor mai puternice 100 branduri românești. M-am bucurat extraordinar de tare să aflu că brandul meu de suflet, Gerovital, este pe locul I în top.

Probabil ești curios care sunt celelalte branduri din top, așa că îți las lista mai jos și apoi revenim la Gerovital.Gerovital

Bun. Deci cum a cucerit publicul Gerovital, un brand de cosmetice? Dacă nu știai, Gerovital este parte a companiei Farmec, prima şi cea mai importantă companie românească de produse cosmetice.

Îți pot spune cum m-a cucerit pe mine. Voi scrie mai jos motivele pentru care folosesc zilnic produsele lor, dar înainte vreau să îți spun cum am ajuns să le încerc și mai ales de când.

Cred că primul produs pe care l-am folosit a fost demachiant Laptele Doina, pe care mama mea îl folosea cu regularitate. Când am început să mă machiez, am început să îl folosesc și eu și tare mult mi-a plăcut textura lui și cât de fină îmi simțeam pielea după. Apoi am început să folosesc tratamentele pentru unghii, care îmi sunt și cu siguranță îmi vor fi în continuare indispensabile. Întotdeauna mi-au „resuscitat” unghiile, chiar și atunci când erau exfoliate și foarte moi (asta pentru că am avut unghii false mai bine de un an). Anul trecut, s-a produs schimbarea definitivă, după ce am încercat crema CC Cream și mi-am dat seama că este cea care mi se potrivește cel mai bine, după ce încercasem cam tot ce este pe piață. Ușor-ușor am început să îmi iau demachiantul și crema de față de la Gerovital, apoi șamponul și masca de păr, ajungând să îmi achiziționez multe produsele de îngrijire personală de la ei.

Deci cu ce m-au cucerit pe mine Gerovital și Farmec?

 • Calitatea produselor – textura cremelor, uleiurilor și în general, ale produselor Gerovital este cu totul aparte. După ce le aplic simt că îmi respiră pielea, lucru care îmi place foarte tare.
 • Rezultate imediate – acesta cred că este principalul motiv pentru care a devenit un brand atât de folosit și iubit. Orice produs de regenerare sau hidratare pe care l-am folosit de la ei mi-a oferit rezultate vizibile și mai ales, într-un timp foarte scurt.
 • Ingrediente naturale – un alt motiv pentru care m-au cucerit sunt ingredientele naturale folosite pentru conținutul produselor. De exemplu, eu folosesc produse cu Argan pentru păr. Și nu ai idee cât timp am căutat înainte un șampon cu Argan care să mă mulțumească și să nu mă coste toți banii. Acum folosesc de la Farmec șamponul, masca și uleiul cu Argan.
 • Soluții pentru orice problemă – dacă intri pe site-ul lor vei putea observa gama variată pe care o oferă cei de la Farmec și cu siguranță îți vei găsi produse potrivite ție. Foarte tare îmi place că au mai multe game Gerovital, pentru fiecare vârstă și necesitate. Astfel există: Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Derma +, Gerovital Happiness, Gerovital Plant, Gerovital TratamentExpert și Gerovital SUN. 
 • Preț accesibil – pentru mine, prețul contează atunci când achiziționez produsele de îngrijire zilnică, fiind vorba de acele produse pe care le cumpăr lunar și pentru care știu că trebuie să aloc un buget anume. Înainte, dădeam cam 400-500 de lei lunar pe astfel de produse, însă îți spun sincer, de când folosesc produsele din gamele Gerovital, implicit Farmec, bugetul alocat s-a înjumătățit. Iar bucuria mea ce mai mare este că rezultatele pe care mi le oferă produsele lor nu le întâlneam la cele pe care le foloseam înainte.

Ce folosesc eu de la Gerovital și Farmec

Pfiu, pregătește-te pentru o listă lungă. :)) Păi folosesc așa:

 • șamponul, masca și uleiul cu Argan;
 • demachiantul și crema de față;
 • tratamentele pentru unghii și anume: Tratament Expert – Loţiune cu Vitamina B5, Tratament Expert – Bază complex fortifiant și Tratament Expert – Ulei pentru cuticule, de care după cum spuneam, sunt dependentă;
 • laptele de corp și tot felul de alte creme pe care le folosesc pentru îngrijirea și hidratarea zilnică;
 • produsele pentru soare, care mi-au fost extrem de utile vara aceasta;
 • tratamente pentru păr, favoritul meu fiind cel cu Petroleum;
 • cremele CC, pe care le ador și le folosesc zilnic.

Produsele Gerovital și Farmec sunt calitative, conțin ingrediente naturale și oferă rezultate uimitoare. Mai las o dată site-ul oficial Farmec aici, ca să nu zici că nu ai știut de el.

În încheiere, vreau să felicit compania Farmec pentru premiul binemeritat, iar cu această ocazie să le mulțumesc că au făcut un magazin dedicat cu produse Farmec și în București, mai precis în noul mall, ParkLake. Când am mers vara aceasta la Cluj, am stat mai bine de jumătate de oră în magazinul lor, fiind îndrăgostită de tot ce am găsit acolo.

Te invit să le încerci și să îmi spui cum ți se par. 🙂

Foto: Farmec