Cum au refăcut actriţele principale din Ghostbusters III coloana sonoră a filmului

Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon şi Kristen Wiig au refăcut coloana sonoră a filmului „Ghostbusters” într-un mod aparte. 

Actriţele vor juca în remake-ul exclusiv feminin al filmului „Ghostbusters” care va apărea în cinematografe din luna iulie a acestui an. Hai să vezi cum a ieşit remake-ul piesei din „Ghostbusters”, interpretat de cele 4 actriţe de comedie şi mai povestim apoi:

Totul a pornit atunci când revista Elle le-a rugat pe cele 4 fete să îşi pună amprenta pe coloana sonoră a filmului printr-o serie de interviuri aparte.

Prin urmare, Will Ferrell o intervievează pe Kristen Wiig; Melissa McCarthy vorbește cu vechiul ei prieten, designerul de pantofi Brian Atwood, despre cum să fii o adevărată vedetă la Hollywood; Leslie Jones a avut o discuţie amuzantă cu Ben Dickinson despre drumul ei către succes; iar Kate McKinnon dezvăluie că ea este, de fapt, Justin Bieber.

Pe lângă clipul amuzant pe care l-ai văzut mai sus, au ieşit şi nişte interviuri super tari cu cele patru actriţe din „Ghostbusters”. E abia aştept să le citesc în ediţia de iulie a revistei Elle SUA. Ştii că găseşti revista la magazine de presă ca Inmedio, nu? Eu acolo am văzut-o, pentru chioşcurile de pe stradă nu pot garanta, dar nu ar fi exclus să fie şi acolo.

Surse: 1, 2, 3