Hai să susţinem muzica de calitate

Când am auzit pentru prima dată numele lui Marius Matache, mi s-a părut tare cunoscut, dar sincer îţi spun, nu ştiam de unde să îl iau. Apoi l-am cunoscut şi primul lucru la care m-am gândit a fost: „Wow, omul ăsta e bun la toate”. Ca să înţelegi despre ce vorbesc, Marius Matache, adică Make, este interpret de indie şi folk, doctor în chimie şi blogger. Plus un tip super fain, care te face să râzi indiferent dacă vă cunoaşteţi de 5 minute sau de 5 ani.

Pentru că e un tip serios, Marius se află acum la cel de-al doilea album din cariera sa, un proiect muzical de calitate, denumit „Alchimie”. Dar şi pentru că e un tip special, s-a gândit să lanseze acest album puţin altfel, pentru a realiza un album calitativ din toate punctele de vedere. Mai exact, este vorba despre o campanie de crowdfunding, mizat pe dorinţa sa de a ajunge prin muzică de calitate la cât mai mulţi oameni şi de a demonstra că folkul este un gen de muzică iubit şi savurat de oameni. Pentru că este! Atunci când Marius se află pe scenă cu amica lui, chitara, publicul se relaxează, zâmbeşte şi fredonează.

Marius nu e singur în acest proiect, este înconjurat de o echipă de profesionişti alături de care sunt sigură că îşi va îndeplini visul de a realiza din acest album, „Alchimie”, un album la cele mai ridicate standarde.

Acum e timpul să intri pe site-ul oficial al „Alchimiei”, ca să citeşti mai multe detalii direct de la sursă şi de ce nu, să mă ajuţi să îl susţinem pe Make, atât virtual, cât şi „concret” .

Pe lângă faptul că este foarte important să susţinem moral şi financiar proiectul lui Make, contează enorm şi ceea ce artistul oferă ascultătorilor lui. Artistul nostru s-a gândit să ofere la schimb Poveştile Alchimiei, transpuse în scris, exact aşa cum le vede şi le transmite prin muzica lui.

12819468_1018466998192711_1896752415658655586_o