Stilettos sau sandale, balerini sau teniși? Spune-mi ce-ți place să porți și poți câștiga o pereche de încălțări

Când vine momentul să merg la cumpărături pentru încălțăminte, recunosc, mă panichez, iar înainte să iau orice decizie, îmi vin în gând un milion de întrebări: Să aleg ceva elegant sau ceva comod? Să fie simplu sau să încerc ceva colorat, poate și cu un model? La câte ținute aș putea purta perechea pe care o cumpăr azi? Și lista de întrebări continuă…

Probabil nu sunt singura persoană de pe planetă care întâmpină problema asta, pentru că în final, toți vrem să purtăm lucruri care să ne permită să ne simțim bine în pielea noastră, să fim cât mai reali și să nu fie nevoie să facem compromisuri pentru o ținută. Perfect ar fi să fie așa, un fel de #RealShoesForTheRealYou, nu?

Păi nu e atât de greu să purtăm #RealShoes, trebuie doar să ne organizăm puțin, chiar dacă, până obținem perechea dorită, ne panicăm, căutăm REDUCERI, cutreierăm magazine și site-uri, răscolim tot dressing-ul și ne facem mii de gânduri.

încălțăminteEu, pentru că sunt o persoană minimalistă, în orice domeniu, mă bazez pe regula simplității și atunci când vine vorba despre încălțăminte: câte o pereche clasică, din fiecare categorie, calitativă, cât mai simplă și dacă se poate, de culoare neagră sau nude.

Elegant sau comod? În general, la capitolul eleganță, fie că e vorba despre pantofi cu toc, sandale, botine sau cizme elegante, le aleg pe cele cu model clasic, din piele naturală, majoritatea de culoare neagră și mi le asum atât cât trebuie să le port în ziua respectivă (nu-mi place să-mi iau încălțăminte de schimb la mine; dacă de dimineață am hotărât să am o ținută elegantă, mi-o asum pe tot parcursul zilei). Dar îmi iau revanșa la celelalte capitole, cum ar fi teniși, balerini, sandale, papuci, botine sau cizme. Îmi place să fie cât mai comode, confortabile pentru mers pe distanțe lungi, în culori și modele cât mai simple, ca să le pot asorta la mai multe ținute.

Rezultatul: am puține pereche de încălțăminte, pentru că îmi place să le schimb cât mai des, dar încerc să le aleg pe cele mai calitative, chiar dacă investesc puțin mai mult în ele. Și uite așa obțin efectul #RealShoesForTheRealYou.

CONCURS: Poți câștiga o pereche de încălțăminte, la alegere, din noua colecție de pe salamandershop.ro, dacă îmi spui în ce tip de încălțăminte te simți cel mai bine, care sunt acei #RealShoesForTheRealYou.

Lasă-mi un comentariu la acest articol până vineri, 4 august, ora 14:00, iar eu voi alege câștigătorul încălțărilor prin random.org. Dacă vrei, mi-ar plăcea să intri pe site-ul celor de la Salamander și să-mi dai un exemplu real de ce înseamnă #RealShoes pentru tine (poți atașa link-ul la comentariu). Apropo, deși concursul îți permite să alegi orice pereche de încălțăminte dorești, ar fi bine să ai în vedere mai multe modele, în cazul în care, la finalul concursului, stocul perechii alese de tine ar putea fi epuizat. Baftă! 

încălțăminteCare e povestea #RealShoesForTheRealYou

Acum, în două-trei rânduri, vreau să-ți spun povestea frumoasă din spatele hashtag-ului #RealShoesForTheRealYou. Cei de la Salamander au avut ideea de a face o campanie puțin altfel. Pentru noua colecție, în loc de modelele clasice, echipa a decis să invite oameni obișnuiți să se fotografieze purtând încălțările, în ținutele și atitudinea lor de zi cu zi.

Am avut ocazia să fiu și eu unul dintre bloggerii invitați la shooting și fără să-mi imaginez ce va urma, m-am distrat foarte tare sărind prin bălți și pozând în ploaie. Ce a ieșit mai departe, poți afla de pe salamandershop.ro/real-shoes ori de pe Facebook sau Instagram.

În clipul video de mai jos sunt și răspunsurile noastre spontane la întrebarea „Ce înseamnă #RealShoes?” 🙂