Câteva imagini de la a cincea ediție a vernisajului Inspiration Challenge by AVON

Aseară am fost la a cincea ediție a vernisajului Inspiration Challenge by AVON și mi-am dorit neapărat să scriu un articol pe blog ca să-ți povestesc puțin despre lucrările expuse acolo și lansarea noii colecții de parfumuri AVON.

Voi lăsa fotografiile răspândite prin articol ca să te poți bucura de ele pe îndelete. 

Provocarea lansată de AVON a fost ca cei 8 artiși (fotografi și ilustratori) să se lase inspirați de cea mai nouă colecție de parfumuri AVON și să creeze lucrările expuse la vernisaj. Iar rezultatul a fost amazing! 

Tema evenimentului a fost HER MANY FACES, fiindcă vorbește despre multilateralitatea femeilor și despre nenumăratele stări, sentimente și roluri pe care acestea le pot îmbrățișa. 

Tema HER MANY FACES a fost inspirată de colecția de parfumuri EVE Discovery, care cuprinde parfumuri potrivite unor momente, stări de spirit sau sentimente:

  • Preferatul meu – Eve Confidence, un parfum fresh, potrivit femeilor încrezătoare, extrovertite, care inspiră determinare în fiecare clipă. Confidence este o aromă proaspătă, care combină notele florale cu cele lemnoase.
  • Un parfum potrivit unei ținute de seară (din punctul meu de vedere) – Eve Alluring, care are aroma ideală pentru femeile seducătoare, pasionale și fascinante, într-un amestec de note exotice și lemnoase, întregite de mosc fermecător.

Ambele parfumuri sunt lansate oficial chiar azi în Broșura AVON și pe avon.ro, urmând ca în cursul primăverii să li se alăture și parfumul Eve Elegance, o aromă care transmite rafinament prin fiecare notă.

Revenind la eveniment, implicarea artiștilor a fost completă și complexă din punctul meu de vedere și drept urmare, au rezultat lucrări de-a dreptul uimitoare.

Cei 8 artiști au fost provocați, să ilustreze prin lucrările lor multilateralitatea femeilor și nenumăratele stări și sentimente pe care acestea le pot îmbrățișa. 

Cine sunt cei 8 artiși care au avut lucrările expuse la vernisajul de aseară:

Fotografie:

Adi Bulboacă, inspirat de Eve Alluring

Andrei Runcanu, inspirat de Premiere Luxe

Marta Popescu, inspirată de Eve Confidence

Nico Grigore, inspirată de Viva la Vita

Ilustrație:

Adriana Gheorghe, inspirată de colecția Rare (Pearls și Gold)

Alexandru Nimurad, inspirat de colecția Today, Tomorrow, Forever

Amina Burloiu, inspirată de colecția LUCK (For Her și La Vie)

Ana Ban Ana, inspirată de Little Black Dress

AVON este prezent de peste 20 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei.

Iar ca încheiere, vreau să-ți arăt o fotografie cu parfumul meu preferat de la AVON, din toate timpurile, pe care îl ador și îl port cu drag de mulți ani: Little Black Dress. 

Fotografiile sunt meritul lui @Mihnea Ratte.

    1. Sanda Nicolae 9 februarie 2018
      • Irina Manole 12 februarie 2018

    Add Your Comment