iPhone X

Azi s-a lansat iPhone X la Vodafone România

Vreau să-ți spun de la bun început că eu sunt fană iPhone și nu mă văd folosind alt tip de telefon. Sunt fascinată de fiecare model nou și de toate update-urile inovative pe care Apple le aduce de an la an prin intermediul acestor smartphone-uri amazing.

iPhone XAșadar, începând de azi, 3 noiembrie, Vodafone România oferă utilizatorilor cel mai nou și avansat smartphone Apple: iPhone X.

Acesta este al treilea an consecutiv în care merg la lansarea unui iPhone, prin urmare, dimineață, la ora 7:30, eram la magazinul Vodafone de pe Splaiul Unirii, ca să îmi fac prima fotografie, în premieră, cu iPhone X.

Știm cu toții că cel mai nou iPhone a stârnit un interes uriaș la nivel mondial, fiind cel mai asteptat smartphone al finalului de an. Prin urmare, a fost confirmat faptul că pre-comenzile au luat prin surprindere compania Apple, care nu are stocuri suficiente pentru a le onora. Situația este valabilă în toată lumea, inclusiv în ceea ce privește noul iPhone X disponibil la Vodafone România.

De ce este iPhone X cel mai nou și avansat smartphone Apple?

Cu un nou design revoluționar și un display uimitor care urmărește perfect curbele telefonului până la margini, iPhone X dispune de ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învățare artificială, încărcare wireless și Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare și sigură de deblocare, de autentificare și de plată. Camera frontală captează și analizează peste 50 de mișcări diferite ale mușchilor faciali pentru a oferi viață emoji-urilor într-o manieră nouă și amuzantă (conform comunicatului oficial). Mai multe informații tehnice despre iPhone X găsești AICI.

Cât costă iPhone X?

Cei care folosesc rețeaua Vodafone (categorie în care mă aflu și eu) pot achiziționa noul iPhone X la 649 de euro, cu abonamentul Super RED 45 iPhone.

Prețul fără abonament, la Vodafone, este 1159,00 euro.

Vodafone a lansat recent Supernet 4.5G

Cel mai așteptat smartphone al celor de la Apple, iPhone X, a ajuns în România în rețeaua Supernet 4.5G, lansată recent de Vodafone România. Supernet 4.5G este rețeaua care oferă utilizatorilor o nouă generație de viteze de download, optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare.

Deși mi-am schimbat telefonul anul acesta și îmi place foarte mult iPhone SE-ul meu, azi, când m-am jucat puțin cu iPhone X mi-am dat seama că e momentul unui update revoluționar. Așadar, știu ce vreau să-mi aducă Moș Crăciun. Un iPhone X alb!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.