Când ți-e foame, doar 7 Minutes sunt de ajuns!

Eterna poveste a cinei din timpul săptămânii începe seara când ajungem acasă și se termină ori cu o vizită la fast food, ori cu ceva ciocolată, nuci sau ce mai avem prin casă.

Vestea de azi este că Chef Foa a lansat pentru Kaufland România o nouă gamă de produse gata-preparate, denumită 7 Minutes. Rețetele sunt create împreună cu nutriționistul Cristian Mărgărit și sunt opțiunea ideală pentru persoanele ca mine și ca tine, care vrem să mâncăm sănătos și gustos, chiar dacă facem o grămadă de drumuri pe zi și ajungem acasă numai seara târziu.

Ce mi-a atras atenția în mod special:

„Preparatele țin cont de asocierile nutriționale corecte, sub recomandarea nutriționistului, fiind fără conservanți, fără coloranți și fără arome. Produsele sunt ultra fresh și au termenul de valabilitate de maxim 7 zile” (sursa: comunicatul oficial).

7 Minutes conține șase tipuri de produse gata-preparate, cu servire rece sau caldă. Le-am împărțit în două categorii, fiindcă bineînțeles, eu le iau în considerare numai pe cele fără carne.

Fără carne:

 • Vegan: tabbouleh cu linte și roșii uscate;
 • Goodbye Calories: salată mexicană cu mix de fasole, ardei copt, jalapenos și coriandru proaspăt (rețetă vegană);
 • Low Carb: cremă de brânză blue cheese cu nuci și legume rădăcinoase la cuptor;

Cu carne:

 • Chef Recommends: wok cu legume, piept de curcan marinat cu ghimbir, tăieței de orez, arahide și lemongrass;
 • High Protein: chilli con carne cu orez basmati;
 • Gluten Not Friendly: salată de năut cu pui și sos dulce-iute;

Produsele 7 Minutes sunt disponibile exclusiv în Kaufland, momentan doar în magazinele din București.

Well, când ajung seara înfometată acasă, între cartofi prăjți sau o salată mexicană cu de toate, parcă aș alege salata, doar să mi-o servești gata preparată (sau să mă trimiți la punct ochit, punct lovit, în cazul de față, norocul meu este că am un Kaufland vis-a-vis de bloc).

Eu zic că aceste mese rapide și mișto (nu numai din punct de vedere caloric) chiar sunt de încercat! Cel puțin, eu știu ce mânânc diseară!

  1. Irina Ionescu 9 octombrie 2017
   • Irina Manole 9 octombrie 2017
  2. Stanila Mariana 6 noiembrie 2017
   • Irina Manole 7 noiembrie 2017

  Add Your Comment