K-Bio și K-take it veggie, 2 sortimente noi de produse ecologice și vegetariene

Este o bucurie uriașă pentru mine faptul că s-au lansat K-Bio și K-take it veggie, două sortimente de produse ecologice și vegetariene, marca Kaufland.

Treaba asta cu mâncarea vegetariană nu e lucru ușor, fiindcă obiectivul principal este să mănânci cât mai sănătos, însă viața agitată și produsele din magazinele care ni se arată în drum nu ne ajută întotdeauna.

De la vegetarian, la nesănătos, este doar o porție de cartofi prăjiți distanță. De ce? Pentru că ești toată ziua pe drumuri, pentru că ajungi seara acasă și mai ales, pentru că ți-e foame.

Eu mă bucur că am un magazin Kaufland vis-a-vis de bloc, fiindcă odată cu lansarea K-Bio și K-take it veggie chiar simt că mi s-a luat o piatră de pe inimă. De acum știu că voi ajunge acasă și voi avea de unde să îmi cumpăr produse delicioase, sănătoase și mai ales, vegetariene.

Pentru că recunosc, nu am timp să gătesc în timpul săptămânii. Însă foamea, dorința de a mânca sănătos și de a menține una numit număr de kilograme sunt acolo și mă îndeamnă să fac alegerile corecte.

Prin urmare, produsele K-Bio și K-take it veggie vin la fix! Noile game oferă peste 70 de produse ecologice, vegetariene și vegane de o calitate premium, disponibile numai în magazinele Kaufland.

Produsele K-Bio poartă sigla oficială de certificare bio și corespund directivelor stricte ale eco-regulamentului Comisiei Europene*. Sortimentul cuprinde 43 de produse ecologice variate – de la brânză din lapte acru, până la produse de panificație cu ovăz și alac. Uite care sunt produsele din sortimentul K-bio.

K-take it veggie a fost concepută de Kaufland special pentru alimentația sănătoasă și variată a vegetarienilor, veganilor sau a persoanelor care țin post și oferă în prezent 34 de produse, precum creme fine tartinabile, băuturi din soia, orez sau migdale, lactate din soia, mezeluri fără carne, brânză tofu, falafel, mâncăruri semi-preparate gustoase și multe altele. Sortimentul este în permanentă extindere. Uite care sunt produsele din sortimentul k-take it veggie.

Pentru momentele când te simți inspirat și ai timp să gătești, pe site-ul Kaufland găsești și un eBook cu rețete, care să te ajute să-ți prepari cele mai delicioase mese.

Alege să consumi alimente cât mai sănătoase, chiar dacă mai faci și excepții uneori.