Din decembrie vom avea un nou magazin kika pe bulevardul Theodor Pallady

M-am gândit să pornesc aici, pe blog, o serie de articole-anunț, prin care să îți dau de veste informații și noutăți despre subiecte care cred eu că te-ar putea interesa.

Azi îți povestesc despre kika, retailerul austriac de mobilă, care va deschide la sfârșitul acestui an cel de-al doilea magazin din București.

Dacă primul kika, cel deschis în 2008, este situat în zona Militari în cadrul parcului „West Park Retail”, noul magazin, care se va deschide în decembrie 2017 va fi amplasat în estul capitalei, în sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady.

Ne va oferi un sortiment variat de accesorii pentru locuință, precum și cele mai noi trenduri în materie de canapele, mobilier pentru living, mobilier media, fotolii cu funcții – pe scurt, pentru fiecare spațiu de locuit, tot ce este necesar pentru un cămin modern, confortabil și practic.

Ca informații logistice, noul kika se va întinde pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați, incluzând depozitul și o parcare generoasă şi va asigura 80 de noi locuri de muncă în România.

Poate te interesează și faptul că, pentru dezvoltarea brandului kika pe piața locală, noi deschideri sunt în curs de derulare pentru viitorul apropiat și în alte orașe mari din România. Iar dacă nu știai, kika este unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni din Austria.

kika