Loredana – Ador va fi un spectacol manifest despre viața artistei

Admirația mea pentru Loredana crește pe zi ce trece, văzând toate lucrurile frumoase pe care le face, din suflet, pentru oameni. Iar de când am avut ocazia să o întâlnesc, datorită Cristinei, o admir și mai mult pentru profesionalism, pentru frumusețe, pentru cât este de completă, atât ca femeie, cât și ca artist.

Aș putea scrie rânduri întregi despre cât de mult o iubesc și o admir pe Lori, însă acum, scopul meu este să îți povestesc puțin despre concertul manifest pe care îl va susține pe 10 noiembrie la Sala Palatului.

Că Lori face mega show-uri cu lumini, costume, muzică live și dansuri diferite, asta știm deja. Că ți se face piele de găină la concerte ei și pleci de acolo impresionat, nu mai e nevoie să menționăm. Însă de data asta, Lori pregătește ceva complet diferit.

Alături de trupa Agurida și invitați speciali, Loredana va susține pe 10 noiembrie un mega show la Sala Palatului. Concertul se numește Ador și este o producție manifest în care vor fi prezentate părți importante din viața Loredanei, întâmplări care au transformat-o în femeia de astazi. O femeie uimitoare!

“Ador este despre iubire, despre emoția de dincolo de iubire, este despre a dărui și a-ți dori să lași urme frumoase în sufletul celor din jurul tău. Așteptați-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru mine, la ritmuri nebune dar și profunde, la experiențe care ne vor purta pe toți în magie, și pe voi spectatorii dar și pe noi, cei de pe scenă,” mărturisește Loredana.

Mie mi se face piele de găină numai când mă gândesc cum va fi un show al Loredanei cu atât de multă emoție, fiindcă va fi un spectacol construit pe dorința de a le dărui spectatorilor emoțiile experiențelor pe care le-a trăit, așezate într-un context (decoruri, costume) care ne va transporta direct în lumea sa.

Va fi un adevărat manifest, un show prin care Lori ne reamintește că trebuie să avem curaj să ne urmăm visurile, să ne fixăm idealuri înalte și să ajutăm la schimbarea mentalităților. Iar ea este un adevărat exemplu pentru noi toți.

Îți recomand din tot sufletul să-ți iei bilet și să vii la concertul Loredanei! Pentru concert, pentru spectacol, pentru muzică, pentru lumini, pentru costume, pentru emoție, pentru inspirație, dar mai presus de toate, pentru LORI!

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, la Stația de Metro Unirii 1, în Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online pe:  vandbilete.ro,  bilete.salapalatului.ro,  bilete.ro,  blt.roeventim.ro.

Ai notat în calendar, da? Vineri, 10 noiembrie, Sala Palatului, ora 20.00. Ne vedem acolo!