bio

Ce ar trebui să știi despre machiajul bio încă de la prima utilizare

Auzisem și citisem multe lucruri despre produsele de make up bio, dar nu apucasem să le încerc până acum două săptămâni, când am primit un kit de make up bio de la Aly Organic, despre care îți voi povesti mai jos.

Ce au așa deosebit cosmeticele bio față de cele normale? Asta m-am întrebat și eu până să le testez, deci până să intrăm în detalii, iată care sunt principalele 3 avantaje ale machiajului bio:

  • au în compoziție doar ingrediente vegetale, ingrediente derivate din plante cultivate fără pesticide, erbicide sau îngrășăminte sintetice;
  • NU conțin dăunători precum Parabeni, Siliconi, SLS, SLES, PEGS, produse derivate din petrol etc;
  • îmbunătățesc aspectul pielii și împiedică îmbătrânirea;

Bun, deci dacă îți dorești un machiaj de zi lejer, din ingrediente naturale care să nu îți afecteze pielea, produsele bio sunt exact ce ai nevoie. Iar diferența de preț nu e foarte mare față de produsele de make up obișnuite, au un preț corect pentru calitatea pe care o oferă. Am ajuns la concluzia că un make up realizat din produse bio este ideal în vacanță, la munte și mai ales la mare, în zilele obișnuite de weekend sau de birou sau pentru ieșirile cu prietenii în oraș. Deci pe scurt, eu le-am folosit cam 70% din momentele în care m-am machiat pe timp de zi.

Și spun 70% pentru că în restul de 30% am avut nevoie de un machiaj de seară sau de eveniment, moment în care am apelat la produsele mele de make up, fiindcă am investit într-un kit profesional special pentru astfel de ocazii, despre care îți voi povesti într-un articol viitor.

Machiajul bio de la Aly Organic

Înainte de toate, trebuie să știi că cei de la Aly Organic fac o primă impresie foarte bună prin aranjarea și împachetarea atentă a produselor pe care le comanzi (vei vedea în clipul de mai jos la ce mă refer).

Am făcut și un unboxing, poți să-l vezi mai jos:

Ce am testat:

Crema nuanțatoare naturală – un bb cream super cremos care m-a cucerit pentru că super uniformizează tenul, lăsând un aspect natural, plus că rezistă destul de mult timp (cam 4 ore după socotelile mele);

Pudră minerală naturală – recunosc, a fost preferata mea; cel mai mult mi-a plăcut că nu o simți pe față, e super fină și delicată;

Fard de ochi (pudră) – l-am folosit atât ca bază de make up pentru ochi, cât și ca nuanță uniformă și am fost super încântată de rezultat, mai ales că rezistă destul de mult la ochi;

Tuș de ochi bio – la tușul de ochi nu vei observa diferențe foarte mari față de un tuș obișnuit, el se diferă datorită ingredientelor naturale pe care le conține;

Balsam de buze natural vegan – două cuvinte: transparent și cremos; de când l-am primit, merge cu mine peste tot!

Cum mi s-au părut? Îți spun doar atât: testează și tu măcar un produs de make up bio, chit că e doar o pudră sau un bb cream și vei vedea diferențele pe propriul ten. Încă de la prima utilizare, în afară de textura fină a produselor, te vei bucura și de faptul că demachierea va fi mult mai simplă și nu vei mai sta 15 minute ca să dai jos tot fondul de ten de pe față.

Acesta mi se pare cel mai mare avantaj al produselor de make up bio: naturalețea și lejeritatea pe care ți-o oferă atunci când le porți. Și te sfătuiesc să arunci un ochi și pe site-ul alyorganic.com, poate găsești ceva care să rezoneze cu tine. Toate produsele de pe site sunt lipsite de orice substanță nocivă și sunt importate de la producători străini.

Eu am fost super încântată de experiența Aly Organic și am auzit numai lucruri bune despre echipă și produse. Dacă le încerci, mi-ar plăcea enorm un feedback și din partea ta.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.