O nouă gamă de produse pe bază de extracte naturale de la Farmec

Pentru mine, primăvara începe cu împrospătarea ritualului de îngrijire a pielii, trecerea de la fond de ten la CC Cream și mai ales, alegerea unor produse noi de îngrijire a tenului, potrivite anotimpului prezent.

M-am bucurat să aflu că Farmec întâmpină primăvara cu lansarea a 27 produse noi, cuprinse în 3 subgame destinate îngrijirii tenului, corpului şi părului.

Este un cadou de neprețuit pentru orice femeie, mai ales că fiecare dintre acestea conţine o serie complexă de produse, toate având la bază ingrediente naturale, cu eficienţă demonstrată.

Uite care sunt produsele din noua gamă lansată de Farmec:

Pentru îngrijirea tenului – 3 categorii de produse – ten normal, mixt şi uscat

Ten normal – Apa micelară şi Crema hidratantă cu extract de orhidee, care stimulează capacitatea celulelor de a reţine apa timp îndelungat, oferind o hidratare instantă şi restabilind echilibrul natural al pielii.

Ten mixt – Crema pete și pistrui şi Crema gel matifiantă, care reglează secreţia sebumului şi optimizează rezervele de apă.

Ten uscat – Demachiant pentru ochi şi buze, Demachiant 2 în 1 și Șerveţele demachiante, care îndepărtează rapid chiar şi machiajul rezistent la apă.

Tot pentru ten, specialiștii Farmec au lansat și Crema antirid, care previne apariţia şi adâncirea ridurilor, cu ajutorul vitaminei E care combate îmbătrânirea cutanată, iar Crema contur pentru ochi, care protejează conturul ochilor, conține Vitamina A și E, antioxidante naturale care contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire. În plus, Vitamina E protejează fibrele de colagen și elastină.

Pentru îngrijirea mâinilor – cremele cu 24% glicerină pentru o emoliere instantă a mâinilor, cremele cu dublă protecţie şi loţiunea pentru îngrijirea pielii uscate, precum şi cremele hidratante pentru piele non-grasă. De asemenea, sunt disponibile în 3 variante şi săpunurile ce combat uscarea mâinilor, create pe bază de flori de orhidee, glicerină şi ulei de bambus.

Pentru îngrijirea corpului – Crema cu ulei de argan, Crema pentru îngrijirea călcâielor cu ulei de bambus, Antiperspirantul pentru picioare şi Șerveţelele umede.

Pentru îngrijirea părului – Șamponul antimătreaţă cu extract de busuioc şi cimbrişor, Șamponul clasic, ce hidratează şi protejează firul de păr cu ajutorul extractului de urzică şi grâu şi Șamponul Activ+ pentru un păr suplu şi mătăsos, care, datorită uleiului de argan şi keratină, creşte rezistenţa firelor de păr. Alte două produse, Șamponul multivitamine cu extract de flori de orhidee, ghimbir, catină și provitamina B5, precum şi Șamponul energizant cu extract de bambus și 5 plante au fost create pentru suplimentarea aportului de vitamine şi energie a părului. În completarea acestei linii, vine şi Balsmul Activ+ cu ulei de argan şi keratină, care lasă părul mătăsos şi hrănit în profunzime.

Așadar, avem de unde alege! Eu am extrem de multă încredere în produsele Farmec și le folosesc foarte des, atât acasă, cât și în călătorii. Nu de puține ori, ingredientele din cosmeticele Farmec m-au ajutat să rezolv o problemă de piele sau să catifelez rapid o anumită zonă de pe ten, mâini sau corp.

Găsești noua gamă de produse în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum și în magazinele Farmec din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Brașov, Târgu-Mureș și Arad.

Sau îmi poți urma exemplul și le poți comanda online, pe www.farmec.ro. E mult mai simplu și eficient!