B12 Vital

Obiceiuri care mă ajută să am mai multă energie

Știu că e sfârșitul anului și că se adună extrem de multe lucruri de făcut și la birou și acasă, dar parcă am obosit să mă doară capul zilnic, să simt că nu am energie sau că mi-e frig într-una.

Imunitatea ne dă de furcă în perioada aceasta, când ba e frig, ba e cald, prin urmare, eu mi-am format câteva obiceiuri pe care le urmez zilnic, ca să am mai multă energie și să mă feresc de răceli:

  • în fiecare dimineață, beau pe stomacul gol câte un pahar cu apă călduță în care storc zeama de la jumătate de lămâie;
  • apoi, ca să nu plec la birou fără să mănânc, iau un pumn de caju și fistic din borcanul de la bucătărie și mănânc în timp ce mă machiez (dacă nu am caju, mănânc o banană);
  • după micul dejun, îmi iau vitamina B12, care mă ajută să reduc starea de oboseală și extenuare din timpul zilei;
  • la birou beau obligatoriu 2 căni de ceai verde (cafea nu beau deloc) și cam 2 căni de ceai de fructe, în funcție de programul de peste zi;
  • în pauzele dintre mese mănânc mandarine (sau alte fructe), fiindcă încerc să nu treacă o zi fără să fi mâncat cel puțin un fruct. Dacă nu am timp de fructe, îmi iau un suc natural de portocale, cu mango sau de fructe de pădure, ca să suplinesc;
  • încerc să mănânc în fiecare zi salată sau legume (crude sau pe grătar) fiindcă îmi dau multă, multă energie;
  • încerc să nu mănânc seara, mai târziu de 19:00, ca să mă pot odihni bine peste noapte;

Sunt obiceiuri care mie mi se par simple, fiindcă mi le-am format în timp, în funcție de nevoie organismului meu. Bineînțeles că am și zile în care mănânc mult zahăr sau fast food și tocmai de aceea, aceste obiceiuri mă ajută să-mi protejez puțin organismul și starea de bine.

Toate sunt ușor de aplicat, trebuie doar să-ți propui și vei reuși. Vreau să-ți spun două vorbe și despre vitamina B12, pe care ai regăsit-o în lista de obiceiuri de mai sus.

De ce iau vitamina B12 în fiecare zi? De doi ani și jumătate, de când am devenit vegetariană, citesc foarte mult despre vitaminele și mineralele de care corpul nostru are nevoie ca să fie sănătos și plin de energie, indiferent de stilul de viață pe care îl avem. Pentru că ni se mai întâmplă să ne doară capul în fiecare zi sau să ne simțim obosiți, deși am dormit 8 ore pe noapte în ultimele zile, așa-i? Asta înseamnă că avem deficit de vitamine, printre care se numără și B12, o vitamină esențială pentru organism, fiindcă contribuie la îmbunătățirea capacității fizice și psihice, precum și la reducerea stărilor de oboseală și extenuare.

Dacă vei căuta pe net câteva informații despre vitamina B12, primul lucru pe care îl vei citi va fi faptul că deficitul de B12 apare în general la vegetarieni sau vegani, fiindcă această vitamină se găsește preponderent în produsele de origine animală: carne, lapte, ouă sau pește. Însă, la o privire mai atentă, vei afla că, de fapt, vitamina B12 se găsește și în foarte multe cereale, fructe și legume, cum ar fi: varza murată (care are foarte multă vitamina B12), cereale integrale (fără zahăr), ciuperci, scoici, fructe de mare, broccoli, arahide etc.

Să fiu vegetariană este o alegere pentru mine, așa cum este și faptul că vreau să mă hrănesc și să trăiesc cât mai sănătos. Să iei zilnic vitamine și suplimente alimentare care să-ți ajute corpul să funționeze mai bine nu este un lucru rău, tocmai de aceea te rog să reții că vitamina B12 este supliment alimentar, nu un medicament.

B12 Vital

Eu iau B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital, un supliment alimentar cu vitamina B12, care, așa cum spuneam mai sus, este esențială pentru organism.

Mai exact, B12 Vital e o vitamină hidrosolubilă recomandată persoanelor active, ca mine și ca tine, fiindcă ajută în cazul senzației de extenuare, reduce oboseala inexplicabilă și îmbunătățește calitatea somnului. Senzații des întâlnite, nu-i așa? Dar despre simptomele și cauzele deficienței de vitamina B12 poți citi mai multe AICI.

De ce îți recomand suplimentul B12 Vital? Fiindcă e produs de WÖRWAG Pharma, o companie germană care și-a construit de-a lungul timpului un renume foarte bun.

Iar de la începutul lunii octombrie 2017, B12 Vital se găsește și în România, în principalele lanțuri de farmacii din București și din țară.

În încheiere, vreau să-ți mai spun că deși B12Vital este o vitamină necesară pentru organism, eu te sfătuiesc ca înainte de toate, să citești prospectul, ca să afli ce conține, cui îi este recomandat sau cum trebuie administrat. Eu nu iau niciodată un supliment alimentar fără să citesc prospectul înainte și te sfătuiesc să faci la fel, pentru liniștea ta.

În plus, dacă vrei să citești mai multe informații despre produs intră pe b12vital.ro, iar dacă ai întrebări, le poți adresa pe pagina de Facebook.

Sper să-ți fie de folos lista mea de obiceiuri și informația despre vitamina B12 Vital, dar pe lângă toate vitaminele și suplimentele alimentare pe care ar trebui să le luăm și de cele mai multe ori le neglijăm, e foarte important să nu uităm de sport, de hidratare și de a consuma cel puțin un fruct și o legumă pe zi.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.