Uite cum ajungi gratuit la ParkLake Shopping Center

Uite o veste bună la început de săptămână: începând de astăzi, 24 aprilie 2017, ai transport gratuit până în ParkLake Shopping Center.

Eu vizitez mall-ul extrem de des, iar din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai aerisite și interesante centre comerciale din București. Găsești acolo magazine care nu sunt în celelalte mall-uri, un food court complet „verde”, multă arhitectură interesantă și un vibe foarte, foarte cool. Chiar are un aer de vacanță!

Centrul comercial își invită clienții să facă #cevadiferitcuParkLake. Mai exact, mall-ul pune la dispoziția bucureștenilor un serviciu de transport gratuit, pe trei rute diferite de curse cu autobuzul.

Deci, dacă lucrezi în centrul orașului și vrei să-ți petreci seara în ParkLake Shopping Center, nu trebuie să-ți mai faci griji că trebuie să schimbi mai multe mijloace de transport în comun, pentru că ai deja transportul asigurat și gratuit. Iar când ajungi la mall, vei fi întâmpinat cu surprize și reduceri, despre care îți voi povesti mai jos.

Serviciul de transport gratuit este disponibil pe trei rute diferite de curse cu autobuzul, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Ca puncte de pornire, autobuzul poate fi luat din Piața Victoriei, Piața Romană și Lacul Tei.

Mai exact, cele trei trasee ale autobuzelor ParkLake Shopping Center sunt:

Traseul 1: Piața Romană-ParkLake

Traseul 2: Piața Victoriei-ParkLake

Traseul 3: Lacul Tei-ParkLake

Găsești AICI mai multe detalii despre serviciul de transport pus la dispoziție de ParkLake.

Să revenim la surprize. După cum îți spuneam mai sus, cei care călătoresc cu autobuzele dedicate, primesc vouchere de reduceri și sunt întâmpinați la ParkLake Shopping Center cu surprize diferite în fiecare zi a săptămânii.

Noul serviciu de transport gratuit este completat de campania „Este în natura ta să faci ceva diferit” prin care centrul comercial oferă activități tematice zilnice.

Zilele săptămânii la ParkLake Shopping Center se traduc cam așa:

Luni –  „Coffee Day” (dacă ajungi în zilele de luni la mall, beneficiezi de prețuri reduse la sortimentele de cafea oferite de partenerii campaniei)

Marți – „Movie Day” (dacă vii în zilele de marți la ParkLake cu autobuzele speciale, primești gratuit popcornul la achiziția unui bilet la film, la Cinema City)

Miercuri –  „Family Day” (familiile sunt așteptate în zilele de miercuri la ParkLake între 18:00 și 20:00, la ateliere de creație și la piese de teatru pentru copii)

Joi –  „Women’s Day” (femeile au o zi dedicată în fiecare joi, cu ateliere de lifestyle, fashion, sport și nutriție în intervalul orar 18:30-19:30; workshopurile sunt susținute de specialiștii de la revista Unica, Green Revolution și Școala Internațională București)

Vineri –  „Community Day” (în fiecare vineri, între orele 18:00 și 20:00, ParkLake organizează o serie de competiții și demonstrații, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici)

Copiii sigur se vor bucura că vinerea se organizează:

  • competiții FIFA organizate în parteneriat cu PC Garage;
  • demonstrații de dans oferite de Școala Dante Alighieri;
  • concerte susținute de elevii de la Școala Internațională București;
  • demonstrații de tango susținute de dansatori profesionști.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake Shopping Center găsești pe www.parklake.ro, pe pagina de Facebook sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Vei vedea că merită să-ți petreci cât mai mult timp liber în ParkLake, este unul dintre cele mai aerisite și cool mall-uri din București.

ParkLake Shopping Center

 

Foto