Părere sinceră despre peria electrică Liss Brush 3D de la BaByliss

Într-o dimineață, pe la sfârșitul lunii ianuarie, am avut surpriza de a descoperi că peria mea de păr rotativă nu mai funcționa. A fost puțină dramă în sufletul meu, recunosc, fiindcă ritualul părului meu după fiecare spălare este întins cu peria, apoi retușat cu placa, deci faptul că nu mai aveam peria însemna ca nu mă mai spăl pe cap acasă până nu îmi iau alta.

Am plecat descumpănită la birou, cu gândul că trebuie să îmi găsesc urgent o nouă perie de păr. Ce-i drept, pe cea de acasă o aveam de vreo 3 ani și a mers impecabil până la momentul respectiv. Era tot marca BaByliss și am fost foarte mulțumită de ea.

Am tot căutat în ziua respectivă diverse perii de păr rotative, dar fiindcă vedeam peste tot fotografii și impresii despre peria Liss Brush 3D de la BaByliss, am zis să citesc puțin despre ea.

Adevarata provocare pentru mine a fost să cântăresc foarte bine plusurile și minusurile unei perii rotative față de Liss Brush 3D, care este total diferită. Eram conștientă că e posibil ca rezultatele să nu fie cele cu care sunt eu obișnuită. Îți voi detalia pe îndelete mai jos plusurile și minusurile la care mă refer.

Revenind, mi-a plăcut că Liss Brush 3D are 3 tipuri de peri pentru o îndreptare ușoară și rapidă, sistem de încălzire ceramic cu 3 trepte pentru reglararea temperaturii (160°C, 180°C și 200°C) și doi generatori de ioni care protejează firul de par. Plus, designul dreptunghiular, ușoară și practică, ușor de transportat în călătorii.

Însă, recunosc, cel mai mult m-a atras la peria aceasta sistemul de încălzire pe 3 trepte și faptul că îndreaptă foarte bine părul, ceea ce mă poate ajuta uneori să nu îl mai chinui și cu placa, peria fiind suficientă pentru o coafură aranjată.

După ce m-am gândit bine, am comandat peria Liss Brush 3D. A venit în două zile, eram super entuziasmată și abia așteptam să ajung acasă să o încerc.

Acum, după o lună si jumătate de folosire, am revenit cu plusurile și minusurile acestei perii electrice. Voi fi sinceră și obiectivă, fiindcă folosesc de 7 ani perii rotative și cred eu că pot veni cu un feedback fair despre o perie de îndreptat părul.

Despre plusurile periei am menționat și mai sus, detaliile tehnice sunt demne de luat în considerare, iar faptul că este o perie specială de îndreptat părul o transformă într-un instrument de nădejde pentru orice fată care își îndreaptă părul constant, așa ca mine. E foarte simplu de folosit, doar lași părul să se usuce cât de cât, apoi iei șuviță cu șuviță și treci cu peria prin el. Cele 3 trepte de căldură te ajută destul de mult, fiindcă în funcție de tipul tău de păr, poți alege cât de mare să fie temperatura, ca să obții rezultatele dorite. Se încălzește și se usucă destul de repede, te ajută mult că are o husă de protecție și o poți lăsa liniștită pe dulap după ce ai folosit-o. Încă un avantaj destul de important cred eu, este faptul că după ce îndrepți părul cu Liss Brush 3D, obții un aspect aranjat ca după placă, nu doar umflat și ciufulit, ca după peria rotativă, deci dacă vrei un look puțin wild în ziua respectivă, poți să nu îl mai îndrepți și cu placa, fiindcă va arăta aranjat îndreptat doar cu peria.

În ceea ce privește minusurile, eu am descoperit 3 după o lună și jumătate de folosire a periei, potrivit lungimii și tipului meu de păr. Deci atenție, nu spun că pot fi minusuri și pentru tine, vei vedea mai jos de ce.

1. Fiindcă sunt tunsă bob și am părul scurt la spate, la primele utilizări m-am fript cu peria, având în vedere că perii ei se încălzesc foarte tare, iar atingându-i de ceafă, mă frigeam. Apoi am prins dexteritate și îndrept porțiunea aceea de fire scurte fără să mai ating peria de piele. Deci atenție! Nu atinge peria de pielea capului, fiindcă perii sunt foarte fierbinți și e posibil să te frigi. Iar dacă ai părul scurt, trebuie să fii puțin mai grijulie. Pentru fetele cu păr lung nu cred că e o problemă așa mare, fiindcă îl îndreaptă mai mult pe lungime.

2. Peria doar îndreaptă, nu dă volum părului! Aici ar fi o diferență majoră între o perie rotativă și Liss Brush 3D, fiindcă trebuie să te pregătești pentru un păr întins, dar fără prea mult volum. Aici iar m-a dezavantajat pe mine, fiindcă tunsoarea bob are nevoie de puțin volum, mai ales că părul meu natural este creț și odată îndreptat, arată destul de ciudat fără puțin volum. Deci atenție! Dacă îți dorești îndreptarea părului cu peria + volum, Liss Brush 3D e posibil să nu-ți ofere rezultatele dorite.

3. Acesta este un minus mai micuț, dar m-am gândit să îl menționez, fiindcă sunt sigură că sunt multe fete în situația mea. Liss Brush 3D face minuni pentru fetele cu păr drept sau ondulat, mediu sau lung. Fiindcă fetele cu păr drept sau ondulat, după spălare, doar periază părul cu această perie și obțin o coafură dreaptă și un păt mătăsos.

Însă, pentru fetele cu păr creț, mediu sau lung, e posibil să fie mai complicat cu Liss Brush 3D. Ele mă vor înțelege când spun că acei cârlionți se îndreaptă destul de bine cu peria rotativă, apoi retușați cu placa, prind exact aspectul pe care ni-l dorim. În schimb, cu Liss Brush 3D e posibil să te chinui puțin când ai părul creț și să nu îți îndrepte părul așa cum ți-ar dori, fiindcă trebuie să insiști destul de mult pe șuvița de păr, iar peria având o temperatură destul de mare, îți va afecta în timp, mai mult părul, decât o face peria rotativă. Mai ales dacă îndrepți și cu placa la sfârșit, cum fac eu. Deci atenție! Fetelor cu părul creț, gândiți-vă puțin cum vă doriți să fie coafura voastră și cât de bine vă protejați părul cu tratamente pentru protecție termică, ca să nu aveți regrete peste câteva luni.

Ca feedback final, eu m-am obișnuit cu peria Liss Brush 3D, m-am adaptat celor 3 minusuri despre care ți-am povestit mai sus și a început să îmi placă din ce în ce mai mult. E mult mai practică decât peria rotativă, iar aspectul îndreptat și lucios pe care îl oferă părului la final, mă mulțumește și mă face fericită.

AICI găsești detalii complete despre peria Liss Brush 3D de la BaByliss.

Dacă vrei să îmi adresezi vreo întrebare despre perie, povestim cu drag în comentarii.

  1. Elena 19 iulie 2017
  2. Cosmina 27 august 2017
   • Irina Manole 29 august 2017
  3. Dany 26 septembrie 2017
   • Irina Manole 27 septembrie 2017
  4. Casy 11 noiembrie 2017
   • Irina Manole 13 noiembrie 2017

  Add Your Comment