PR Forum anunță oportunitățile și provocările industriei de PR pentru 2017

Eu am terminat Comunicare și Relații Publice la FJSC (UNIBUC) și încă din primul an de facultate am lucrat în PR. Încă de la început eram fascinată de tot ce se întâmpla în industrie și mi se părea extrem de interesant faptul că mereu apar lucruri noi și nu ai timp să te plictisești niciodată.

Sunt norocoasă că pot face ceea ce îmi place și că lucrez într-un domeniu în care am ocazia să evoluez și să învăț mereu lucruri noi. Lucrez cu plăcere atât pe zona de PR, cât și pe social media, organizare de evenimente, management de campanii, conturi din online sau publishing.

Abia aștept PR Forum, un eveniment care va reuni tot ce înseamnă job pentru mine. Sunt foarte bucuroasă că voi avea ocazia să învăț de la cei mai buni, fiindcă vor fi acolo numai speakeri de seamă, care nu trebuie ratați.

PR Forum, cea mai mare conferință de comunicare și relații publice din România, are loc pe 30 și 31 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Aflat la a XI-a ediție, evenimentul se adresează celor care lucrează în relații publice și comunicare, practicienilor în publicitate și social media, jurnaliștilor și bloggerilor. La conferință vor fi dezbătute transformările prin care trece industria de comunicare, tendințele pentru 2017, oportunitățile și provocările industriei de PR pentru acest an.

Într-un domeniu în continuă schimbare precum cel al relațiilor publice, cunoștințele necesare pentru a fi cu un pas înaintea concurenței nu doar că evoluează, ci devin mai numeroase.

Dacă lucrezi în domeniu, trebuie să fii prezent la eveniment, fiindcă la PR Forum vei descoperi cele mai relevante idei, soluții concrete și studii de caz creative despre industria de comunicare. Pe lângă conferințe, vor avea loc seminarii și cursuri intensive, coordonate de specialiști cu o experiență vastă în comunicare. Întregul program îl găsești AICI.

Detaliile despre Înregistrare și condiții de participare le poți afla de pe site-ul oficial al evenimentului sau de pe pagina de Facebook.

Echipa Evensys, organizatorii evenimentului, au lansat un eBook gratuit care conține 40 de previziuni care contează în PR, în 2017. Informațiile din eBook vor fi dezbătute pe larg la conferință și vor fi detaliate de profesioniștii din industrie.PR Forum