TEATRU: „Prenumele”, o comedie rafinată, plină de veselie și umor

Am plecat foarte încântată aseară de la spectacolul de teatru „Prenumele”, iar primul gând de azi, a fost să împărtășesc cu tine motivele pentru care nu trebuie să ratezi această comedie.

Pe scurt, despre „Prenumele”: un spectacol de teatru cu gust, umor rafinat, scenariu complex , personaje intelectuale, dar modeste și rafinate totodată,  finețuri savuroase în dialogul dintre personaje și multă, multă, veselie și relaxare.

Poate sunt subiectivă, având în vedere că mie îmi plac spectacolele care emană energie pozitivă și mă încarcă cu sentimente frumoase, motiv pentru care aleg să îmi petrec timpul liber urmărind comedii de cele mai multe ori, nu acțiune, dramă sau thriller.

Pe tot parcursul piesei, nu am avut moment de încruntare sau de plictiseală, pentru că spectacolul a fost extrem de bine pus în scenă, spectatorii pozitivi, relaxați, cu fața luminoasă, iar actorii, de-a dreptul MI-NU-NAȚI!

Într-adevăr, piesa de teatru este o comedie franceză cu 5 nominalizări la premiile César, însă actorii i-au spus povestea cu atât de multă bucurie, relaxare și voie bună, de parcă ei înșiși ar fi contribuit la crearea scenariului.

Fermecătorii Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni și mai ales, încântătoarele, Mirela Oprișor și Raluca Aprodu, au înfățișat într-un mod fascinant piesa de teatru „Prenumele”, pe care trebuie neapărat să o vezi.

Despre piesă: “Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor și cântăreț Patrick Bruel într-unul din rolurile principale.

Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată și pentru marile ecrane, primind 5 nominalizări la premiile César în 2013.

Pentru următoarele reprezentații ale spectacolului „Prenumele”, am găsit datele de 09 februarie, la Cinema Pro (detalii aici) și 20 februarie la Palatul Național al Copiilor (detalii aici).

Te îndemn să descoperi „Prenumele” și să te bucuri de comedia savuroasă, la care vei râde mult, dar vei avea și foarte multe lucruri de învățat!

P.S.: Nu uita!

„În societatea asta trebuie să faci ceva în așa fel încât maxima acțiunii tale să poată deveni oricând o lege universală!” (mergi la spectacol și vei afla misterul din spatele acestei cugetări)

"Prenumele"

    1. Alex 30 ianuarie 2017
      • Irina Manole 30 ianuarie 2017

    Add Your Comment