De ce ai nevoie de produse de îngrijire calitative, chiar dacă ai doar 20 de ani

De-a lungul timpului, mi-am dat seama că eu aplic extrem de des principiul „puțin și bun”. Dacă vei cotrobăi prin trusa mea de îngrijire sau prin cea de machiaj, vei observa că nu am multe produse, sunt puține, dar calitative și destul de noi.

O dată pe lună (sau chiar mai rar) îmi fac o listă cu ce am nevoie și îmi organizez bugetul astfel încât să-mi pot cumpăra tot ce-mi doresc, chiar dacă renunț în perioada respectivă la două tricouri sau la o cină în oraș.

Cred foarte tare că trebuie să investim în frumusețea noastră naturală, încă de la 20 de ani, fiindcă rezultatele nu vor întâriza să apară, indiferent că-ți spun cei din jur: „Ai 20 de ani, ce-ți trebuie ție cremă de față sau cremă de ochi?”.

Tu documentează-te și caută produse cât mai calitative și naturale, chiar dacă sunt puțin mai scumpe decât ce folosești în mod obișnuit.

Am descoperit o serie de produse de îngrijire naturale, care au în compoziție infuzie de ceai, în loc de apă. Da, au 0% apă și 100% infuzie de ceai. Se numește Teaology și cuprinde o serie de produse pentru față și corp, care conțin infuzii și extracte din patru tipuri de ceai, selecționate în funcție de nevoile pielii. Vestea bună e că produsele Teaology sunt potrivite tuturor tipurilor de ten.

Teaology

Cremele Teaology mi-au inspirat încredere încă de când am aflat că au la bază ceai, fără să știu mai multe detalii, cum ar fi că nu au deloc apă. Iar când le-am testat, am regăsit o textură fină și uleioasă în același timp, cu totul specială. De menționat ar fi că o parte din produse, mai ales cremele exfoliante, au în compoziție și frunze de ceai, care le oferă un miros de-a dreptul minunat. Aceasta ar fi o altă particularitate, mirosul elegant și primăvăratic, pe care îl recunoști imediat.

Mie chiar mi s-a întâmplat, am fost în Douglas să testez produsele și doamna care m-a ajutat, purta acest miros. Bineînțeles că nu m-am putut abține și am întrebat-o dacă folosește produsele și mi-a zis că da, a folosit apa de toaletă și a recunoscut că nu sunt prima persoană care o întreabă ce parfum folosește, pentru că toți au observat că miroase diferit, a primăvară.

De ce ceai?

TeaologyStudii recente au demonstrat că ceaiul este o sursă naturală de CATECHINE: cei mai puternici polifenoli naturali. Polifenolii sunt printre cele mai eficiente ingrediente active în tratamentele anti oxidante și anti îmbătrânire. Iar ceaiul are în compoziție mai mult de 30% polifenoli, cea mai mare concentrație din natură, garantând o putere anti oxidantă de 200 de ori mai mare decât cea vitaminei E.

Prin urmare, cercetările realizate de brandul Teaology au condus la dezvoltarea unei tehnologii unice de extracție a ingredienților activi din ceai, numită TEA INFUSION SKINCARE. Procesul implică infuzarea frunzelor de ceai întregi, în concentrate ce reprezintă o sursă naturală de polifenoli și un adevărat elixir al frumuseții pentru piele.

Eu sunt băutoare de ceai și știam faptul că în realitate, toate tipurile de ceai provin de la aceeași plantă: Camellia sinensis sau arborele de ceai, un copăcel veșnic verde. Ceea ce diferențiază varietățile de ceai este procesarea.

Teaology are la bază infuzarea frunzelor din 4 tipuri de ceai: ceai verde, ceai alb, ceai negru și ceai albastru.

Teaology

Vreau să-ți mai zic două vorbe despre unul dintre produsele mele preferate Teaology, o cremă exfoliantă de corp, creată dintr-un amestec preţios de săruri marine, frunze de ceai şi uleiuri esențiale de Bergamot, mandarină, portocală dulce si rozmarin. O minunăție! Are efect exfoliant și tonifiant în același timp și îți lasă pielea, efectiv, ca de bebeluș. Trebuie să-l încerci!

Arată așa:

Teaology

Toate produsele TEAOLOGY au fost create și dezvoltate în Italia. De reținut este că nu conțin parabeni, uleiuri minerale, SLS (Sodio Laureth Sulfate), ftalatii, culori sintetice sau procesatori formaldehidici.

De unde poți cumpăra produsele Teaology

Le poți testa și achiziționa din magazinele Douglas sau le poți cumpăra online de pe www.douglas.ro/branduri/teaology/, de unde vei afla și informații despre prețuri și gramaje.

Dacă vrei să citești mai multe despre Teaology, intră pe www.teaologyskincare.com.

Eu îți recomand să mergi într-un magazin Douglas, să testezi o cremă din gama Teaology și vei observa imediat diferențele dintre aceasta și o cremă obișnuită. Prețurile nu mi se par mari, am încercat produse mult mai scumpe, care nu erau nici pe jumătate calitative comparativ cu acestea.

Următoarele pe wishlist-ul meu sunt picăturile pe bază de ceai alb și vitamina C, WHITE TEA FACE AND NECK MIRACLE DROPS, de care m-am îndrăgostit imediat ce le-am testat și am aflat ulterior că sunt bestseller la nivel internațional. Revin cât de repede cu feedback.

Aa, să nu uit! Picăturile arată cam așa:

Teaology