În plină sesiune de reamenajare a locuinței, indicat este să faci o vizită la showroom-ul PiatraOnline

Știai că sculptorul Constantin Brâncuși a realizat din travertinul de Banpotoc două din lucrările sale monumentale: Masa Tăcerii și Poarta Sărutului?

Eu nu știam acest lucru, până zilele trecute, când am făcut o vizită la cel mai mare magazin de piatra naturală din România, PiatraOnline.ro. Aici găsești 1500 de modele de piatră naturală din care poți alege atunci când reamenajezi locuința sau biroul. Au modele special create pentru diverse colțuri ale casei, cum ar fi living-ul, baia, bucătăria sau chiar grădina.

Indicat este să mergi personal la showroom-ul PiatraOnline.ro, ca să vezi cu ochii tai câte tipuri de piatră sunt, să te inspiri și mai ales, să te sfătuiești cu specialiștii și consultanții care te așteaptă acolo. Eu spre exemplu, am fost în vizită la showroom cu o parte din colegii de la Kooperativa 2.0.

Ce am reținut eu după această vizită și ce ar trebui să știi și tu despre PiatraOnline.ro:

Lansat în anul 2008, devine primul magazin virtual din România dedicat exclusiv pietrei naturale. Mai exact, în cifre, PiatraOnline este astazi un concept ce creste de la an la an cu peste 40%. De ce?

  • Fiindcă este cel mai mare magazin de piatră naturală (online & offline) .
  • Fiindcă poți alege din peste 1500 de produse.
  • Fiindcă cei de aici colaborează cu peste 50 de furnizori internaționali, din 15 țări.
  • Fiindcă piatra naturală este adusă din toate colțurile lumii, cum ar fi Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Brazilia, India, China, Egipt, Indonesia, Taiwan, Brazilia etc și este livrată direct la ușa ta.
  • Fiindcă în permanență aproximativ 90% din produse sunt în stoc.
  • Fiindcă în aproximativ 24-48 de ore lucrătoare, livrarea este garantată pe teritoriul Romaniei, iar livrarea internațională, în orice destinație, este efectuată în aprox. 72h.

PiatraOnline
PiatraOnline

Pe cei de la PiatraOnline îi poți găsi pe pagina de Facebook, pe site-ul oficial, PiatraOnline.ro și în showroom-ul din Aleea Teișani nr 137A, Sector 1, București, România (la intrarea în Otopeni).

Am mai aflat că cei de la PiatraOnline organizează 2 luni de concursuri #maibunpegratar. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în perioada 1 august – 30 septembrie 2016, poți câștiga marele premiu, un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON sau un kit de ustensile pentru grătar.

Ce trebuie să faci: intră pe site-ul http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, votează modelul de grătar potrivit pentru grădina ta și luna viitoare îl poți achiziționa la preț redus, dacă primește cel mai mare număr de voturi.

  • În etapa 1 (1 august-31 august), pentru șansa de a câștiga un kit de ustensile pentru grătar, încarcă o fotografie ce surprinde ingrediente proaspete numai bune de pus la grătar, fie că e de la raionul de pește proaspăt, grămada de vinete dolofane din piată sau orice altceva te inspiră.
  • În etapa 2 (1 septembrie – 30 septembrie), pentru șansa de a câștiga un șorț personalizat cu numele tău sau mixuri de condimente speciale pentru grătar, te invităm să încarci o fotografie cu tine în ipostaza de Chef al găștii sau cu un prieten din gașca ta care iubește grătarul.

La finalul campaniei, toți participanții înscriși la una din cele 2 etape sau de ce nu, la ambele, intră automat la marea extragere pentru premiul mult-visat: un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Până faci o vizită showroom-ului PiatraOnline, din Aleea Teișani nr 137A, Sector 1, București, România (la intrarea în Otopeni), poți răsfoi catalogul complet PiatraOnline.ro, primul catalog profesionist din Romania, destinat exclusiv pietrei naturale, aici. Îți las mai jos și un preview:
PiatraOnline
În articol, fotografiile sunt preluate de pe pagina de Facebook PiatraOnline.ro și de pe site-ul oficial, PiatraOnline.ro.