Profi

Uite cum primești o reducere doar pentru că ești tânăr

Tineri fiind, vrem nu vrem, la un moment dat trebuie să mergem la cumpărături și pentru mâncare, nu numai pentru haine, gadget-uri sau bilete la film. Și mi se pare super cool să ai reducere la cumpărături doar pentru că ești tânăr.

Atenție! Tânăr, nu neapărat elev sau student. Eu m-am lovit des de treaba asta cu reducerile pentru „studenți”, pentru că deși am fost studentă la Universitatea din București, nu m-am bucurat de nici un fel de reducere, având în vedere că eram la ID (învățământ la distanță) și nu la Zi. Și mă enerva cumplit treaba asta, că deși eram studentă, am plătit abonamente întregi la transport în comun pe toată durata facultății, doar pentru că așa voia sistemul.

Plus că, de cele mai multe ori, există reduceri doar pentru cei care sunt studenți, nu și pentru tineri. Logica fiind că după ce ai terminat facultatea, ai de toate în viață și nu te-ar ajuta cu nimic o reducere la metrou, de exemplu.

Revenind, mi se pare super cool că există magazine care fac reduceri tinerilor, doar pentru că sunt tineri, indiferent de statutul lor social. Un astfel de exemplu este proiectul #ProfiYoungster, care în luna martie, oferă zilnic 10% reducere tinerilor între 18 – 30 de ani doar dacă fac cumpărături la Profi între 7 și 8 seara și au cardul de fidelitate Profi la ei. Cam mișto, nu?

Dacă stai să te gândești, cam pe la 7 – 8 seara te aduni de pe drumuri și-ți dai seama că ai nevoie de o pâine, o apă și eventual niște floricele pentru film. Rezolvi ușor problema cu o oprire la Profi și fiindcă ai 10% reducere, îți mai rămân și niște bani pentru cafeaua de mâine dimineață. Win-win situation, nu-i așa?

The point is: Toată luna martie, dacă ai între 18-30 de ani și faci cumpărături la Profi între orele 19:00-20:00, ai zilnic reducere 10% doar dacă ai cardul de fidelitate Profi la tine.

Reține că discountul de 10% se aplică pe loc, la casa de marcat, indiferent de valoarea și tipul cumpărăturilor (cu excepția țigărilor), iar reducerea nu se cumulează cu alte promoții.

Dacă nu ai încă un card de fidelitate la Profi, e super simplu să faci rost de unul: doar îl soliciți la casa de marcat din orice magazin și completezi datele personale pe formularul de înscriere, cam ca la orice card de fidelitate pe care îl faci. AICI găsești mai multe detalii despre card și avantajele pe care le ai folosindu-l.

Profită că ești #ProfiYoungster și fă cumpărături inteligente! Hai să ne bucurăm de avantajele tinereții, cât încă le mai avem!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.