Premieră în printul românesc! Turnul Eiffel apare 3D pe coperta revistei #BizFranta

Revista Biz a realizat o premieră în printul românesc, prin coperta inedită a ediției din această lună. Pe coperta revistei #BizFranta este desenat Turnul Eiffel printr-o tehnică 3D, numită anamorphic drawing.

Cum „funcționează” coperta 3D a revistei #BizFranta? Atunci când este fotografiată, coperta oferă o iluzie optică Turnului Eiffel, cu efect 3D.

#BizFranta

De ce ediția din această lună se numește #BizFranta? Nu doar pentru că are Turnul Eiffel pe copertă, ci pentru că #BizFranta este o ediție realizată în întregime, de echipa Biz în luna ianuarie, chiar în Franța.

#BizFranta, a 7 a ediție Biz World! Din 2011 încoace, la fiecare început de an, jurnaliștii Biz se mută timp de o săptămână în locurile care contează în dinamica globalizării. #BizFranta este a 7 a ediție a proiectului editorial Biz World, după Biz Bruxelles, Biz Londra, Biz SUA, Biz Singapore, Biz Germania și Biz Austria.

Da, echipa Biz a fost în toate cele  7 țări de mai sus și a documentat numărul fiecărei ediții Biz World, a realizat interviuri și a luat pulsul schimbărilor la nivel mondial în centrele de putere politică și economică a lumii.

Ne place să povestim prietenilor de peste hotare că locuim în Micul Paris, dar Micul nostru Paris nu înseamnă doar arhitectura de inspirație pariziană sau croissante aburinde în cafenelele! Micul Paris este mai mult despre atitudine.

Despre toate cuvintele importante pe care le-am moștenit din franceză: liberté, fraternité, dar și verticalité. Despre a face business cu passion și élégance, nu doar cu profit și efficacité.” – Echipa Biz.

Felicitări echipei Biz, care prin inovație și pasiune, se reinventează de la an la an!

Este primul număr al ediției Biz World pe care-l citesc și vreau să subliniez hotărârea și puterea de muncă a echipei Biz, perseverența de a contacta și realiza interviuri cu oameni importanți și de a aduce atmosfera occidentală și în printul românesc. Merită apreciat și aplaudat tot efortul lor!

Printre paginile revistei #BizFranta, vei găsi interviuri cu François SAINT – PAUL, ambasadorul Franței la București, Luca Niculescu, ambasadorul României la Paris sau cu Frederic Anton, Chef-ul unui restaurant cu 3 stele Michelin.

Până la începutul lunii martie, găsești Biz Franța la toate chioșcurile de presă. Ca să nu mai pierzi nici un număr, te sfătuiesc să-ți faci un abonament lunar, AICI.

#BizFranta